Gott Nytt År

Vill bara önska alla ett Gott Nytt År!
Hoppas att det nya året blir bättre än det nuvarande året.


Comviq kontant duvan ser en cykel

 

29 december

Idag fyller Petra 25 år, så ett stort grattis till henne.

Sitter här nu vid datorn, lyssnar på musik som spelas på tven. Top 10 @10- Pussycats dolls.
Vaknade för circus en timma sedan, koka lite gröt och te vatten. Satte mig framför tven för att se om det fanns något bra på tv, men icke. Det går nästan aldrig något bra på tv längre.

Idag är det jobb som gäller, börjar klockan 13. Ska faktiskt bli lite skönt att komma till jobbet, gillar att jobba. Det som är segt med att jobba är att jag börjar bli sjuk. Halsen är som ett rivjärn, kroppen är urbalans och näsan rinner. Nyser ganska mycket när jag börjar bli sjuk också. Blir  till att ha näsdukar i väskan, om det skulle hända en liten olycka i näsan.

Nu är det 2 dagar kvar tills nyårsafton. 12.19 tåget tar vi till Göteborg, Sen blir det att checka in på hotellet.
Bada bubbel och basta, inte fel det.
Erik fyller 28 år då så vi får fira honom samtidigt som vi firar det nya året.

tjoo.

Nu vart det över... julen är förbi

Äntligen, äntligen är julen över. Jag hatar julen, självklart är det mysigt oså, men all denna stress gör att jag hatar julen.
Julmaten är helt underbar, kan äta hur mycket som helst. Alla kilon jag tappar under året går jag upp under jul. Så efter nyår blir det till att banta igen, banta inför resan. Träna ska jag kanske göra också? njae, återstår att se.
Fick lite julklappar i år ändå, även fast jag inget ville ha.
-Chokladfontän
-Presentkort på Gina Tricot
-DVD film
-Euro
-Kokbok
-Pengar

23 December firades Josefin på sin 25 års dag. Jätte kul och härlig dag i Göteborg. Spenderade nästintill hela dagen i Göteborg. Sedan va det hem till familjen Persson för att äta tårta,kakor, dricka glögg och prata resten av kvällen.
Julafton jobbade jag så Josefin körde mig till Borås på morgonen. Det va en härlig julafton, massa gott och äta och massa massa choklad! Vad jag älskar choklad.

Juldagen, då åkte vi till Vårgårda och gick till Wärdshuset. Gratis inträde fick jag :) aldrig fel.
Jag och Josefin rocka loss på dansgolvet som vi är så bra på.
Ooh va jobbigt det blev nu.. bloggar mer senare.


I väntans tider

Nu sitter jag här, lyssnar på Mama Mia soundtracket. Väntar på mamma och Marianne, dricka kaffe och äta lussekatter. Blir att jag åker med mamma hem till henne. Har med mig massa tvätt jag ska hinna tvätta innan jag ska hem till Josefin. Fast min mamma är så snäll och hjälper mig säkert. Äta julskinka och dricka te. Mmm, det e gott!

Gjorde iordning de sista julklapparna igår, de jag har köpt. Så kära bröder, ni får era efter jul.
Hoppas och tror att mamma o Börje kommer bli jätte glada för sin julklapp, pappa också. Undrar om jag får någon fin liten julklapp iår? Har inte önskat mig något speciellt, bara lite euro till min och Alexandras resa i februari.
Julklappen till mamma och pappa är i allafall en digital fotoram (kan berätta här, de läser inte ändå). Har lagt in lite bilder redan på oss barn. På mammas och Börjes är hans barn med också. Och självklart min brorson.
På pappas är det massa bilder på mig [haha] nä..

Nä, nu är jag riktigt kaffesugen och nu får de bannemig komma hit.
Imorgon är det Göteborg som gäller, fira älskade Josefin på hennes stora dag!

Snabb fika och en god middag

Söndagens schema var först en fika med Josefin och Erik i knalleland. Sedan var det att handla mat till middagen jag skulle laga till Johan och Klas. Min tur va det att bjuda på mat, det tog sin lilla tid. Men väntar man på något gott....
Bakpotatis, pepparbiff, bearniesås och en god sallad blev det. Himlans gott och mycket uppskattad av pojkarna.
Kolla på en komedi (som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på), den handla om två vänner som gör en porrfilm för att ha råd och betala räkningar och hyran. Rolig och bra film.
Klas åkte till en vän lite senare så jag och Johan åkte hem till honom och kolla på ännu en till film.
Nu har jag kommit hem, dricker en kopp kamomill te och ska fixa med julklapparna.

Imorgon bär det av till Herrljunga/Ljung. Möter upp Josefin inne i stan på fm och kikar i någon affär och sedan drar vi. Jag är ju ganska glömsk och glömde självklart mitt halsband hos Johan, så måste ju förbi där imorgon också.

Nu är jag ensam hemma igen, lugnt och skönt. Mörkt överallt när jag kom hem, blev ju lite mörkrädd. Nu är det tänt i nästan alla rum. Shit, är så löjlig.

Lördagens slappdag




Idag har jag varit jätte trött, förstår inte varför(?) hehe.. bakis är nog det rätta ordet..
Mikaela och Mikael var här och åt god mat. Potatisgratäng, lövbit, sallad, vitlöksbröd och chokladpudding till efterrätt var det som stod  på menyn. Jag och Mikaela, ett riktigt bra teamwork. Vi ska starta en egen catering firma [haha]. Njae...

Ja, igår va det jätte kul! Va ett tag sen jag och Alex festade med varandra, o mer kul var det att jobbarkompisarna var med! Bowlingen vann Fredrik (ensam kille), men han mådde väl bra för det :) Jag kom på andra plats (jag är ju bäst) och Alex blev trea. Trodde faktiskt att jag skulle förlora, men oj va fel man kan ha! Glad är jag för det!

Efter bowlingen blev det Harrys för mig och Alex, Fredrik gick hem och de andra flickorna gick till Brasseriet.
Inne på Harrys fick Alex sin present (i efterskott), en sexa vidrig shot blev det i present från mig. Den tyckte hon inte om men drack så fint upp den. Hon mådde väl inge vidare i morses när hon vakna.


Är det inte fint när man får meddelande där det står:

-'hej hjärtat du vet att du aldrig kan göra mig något ont:) saknar dig massa pussar'

-'Hej hjärtat, ville bara höra din röst :) puss'

-'När ska vi göra ett seriöst försök att älska varandra? Det finns något speciellt med dig som jag vill ta reda på vad det är. Puss'

-'Vad söt du är när du sover ;)'

Sådana här meddelanden är väldigt uppskattade och man blir glad när man läser det.





Bilder från bowlingen med jobbet



     
 
     
     
   




Grattis Fredrik till vinsten *klapp klapp* 

Efterlängtade fredag

Ikväll blir det bowling med jobbet. Först ska vi till Madde och äta pepparkaor och dricka glögg.
Ikväll ska jag sopa banan med Alex :) haha. Kommer säkert att förlora! Men ska banne mig göra mitt bästa.

Ska snart hoppa in i duschen, sen dra ner på stan och kolla efter något fint jag kan ha på mig ikväll. Har beslutsångest.
Ska väl även en sväng förbi systemet och köpa något gott till i kväll.

Ha en bra dag!


Nobody knows

Ingen kan förstå, ingen kan förstå den smärtan jag bär inom mig.
Jag vill bara skrika rakt ut, jag vill kunna gråta. Börjar jag gråta nu kan jag nog aldrig sluta.


Lite mer positiv

Nu är det 1 vecka kvar tills jag får träffa min underbara vän! Ska bli så kul!
Hon har jag känt sedan hon, ja, föddes :)
Träffar henne inte alls mycket och nu är det 1½ år sedan vi sist sågs och åt midsommar middag ihop. Hon har alltid varit som en lillasyster till mig, en lillasyster som jag aldrig haft. Många minnen har vi ihop, många fina och många tråkiga.

Kommer ihåg när vi satt där, på garageuppfarten utanför hennes mormors hus. Vi ritade och läste Kalle Anka tidningar. Det va alltid vi. Det va alltid jag, hon, hennes bror och min bror. Jag va stört kär i hennes bror och hon i min. Hennes bror va min första kärlek och min mamma tror att jag fortfarande är kär i honom (fast att det är över 10 år sedan).
Jag och hennes bror lekte Robin och Marion i grushögen ovanför mitt föräldrahem. Alla dessa somrar vi lekte ihop, när vi va där uppe och lekte i deras koja. Längtar tillbaka.

Hennes mormor hade en matta, en heltäckningsmatta, i deras vardagsrum. Där satt jag och hon o målade med fingrarna och skrev namn på den person vi va kära i.
Vi kunde låsa in oss på hennes mormors toalett och sminka oss med hennes mormors smink i flera timmar. Vi va alltid såå fina när vi kom ut. Synd att jag inte har någon bild från det.
Vi cyklade runt kvarteret flera varv och tävlade. Våra föräldrar sa att vi inte fick för någon kunde bli påkörd av en bil, men nää det skulle inte hända. Efter ett antal varv så va det min lillebrors tur, han blev självklart påkörd av grannens dotter. Han är en liten olycksfågel den där. Min älskade lillebror. Då vart det slut med att tävla, hennes nya röda fina cykel blev skrot och hon är fortfarande förstöd över detta [haha].

Hon bodde långt bort, men va ändå nära. Vi prata nästan varje dag och skrev brev till varandra. Nu bor jag här i Borås och hon i stockholm. Nu är vi ännu längre bort från varandra och pratar nångång om året.
Älskar henne och hon kommer alltid att vara min lillasyster. Min älskade vän Tove.

En fruktansvärd dag i regniga Borås

Det gör ta mig f*n inte annat än regnar här i Borås, är så trött på regn. Det är grått och kallt och man drar sig verkligen från att gå ut, om ens till affären. Hade velat haft en bubbla jag kan åka runt i här i stan. En bubbla som skyddar mot regn, blåst och kylan. En bubbla som inte syns, man vill ju inte se dum ut heller. Jag vill åka  till Australien nu, träffa David och njuta av värmen. Han hade det 40 grader varmt för några dagar sen. Underbart!
Förstår inte vad jag gör här i Sverige ibland. Varför är jag kvar? Varför åker jag inte någonstans där det är varmt?
Det ska jag banne mig göra, nu blir det planera som gäller. Jag vill härifrån.

Nu har jag jobbat klart för denna veckan, ledig tills på julafton. Då börjar jag kl 12. Ska äta massa julmat och ha det trevligt hela kvällen och inte stressa någonting. Juldagen blir det stressa, men sista stressen för i år (förhoppningsvis).

Jag orkar inte sitta här nu. Kan inte någon snäll människa komma och rädda mig från denna hemska kylan? iskallt i lägenheten också. 
Tända massa ljus och lägga mig i soffan under en filt och med en kopp te. 

nu är denna dagen över

Nu sitter jag här återigen i min ensamhet.

Mattias och Niclas var här idag och hälsa på, mycket uppskattat. Drack lite kaffe och prata massa strunt (va nog mest jag som prata). Kom in på när vi gick i skolan, våran klass var rolig. Mycket roligt hade vi i hr med byggarna.
Många fina vänner fick man, var ju även där som jag och Josefin blev så bra vänner. Saknar tiden på gymnasiet ibland.
Tråkigt att man inte har kontakt med alla längre. Men det e ju sånt som händer.

Gick på stan med syster idag, köpte mig ett par skor som jag ska ha på nyår. Fin fina skor det där.
Letade efter en klänning till nyår också, men hitta ingen jag verkligen fastna för.
Vet inte vad jag ska ha på fredag heller. Får bli naket.

Nä nu ska jag kolla på Grey's Anatomy i sängen. Imorgon blir det lunch/fika med Mikaela, Lina och Ida.
Godnatt.

Jag kan vara duktig, när jag vill

Kaffe.. vem gillar inte kaffe? Jag älskar kaffe, men... jag dricker alldeles för mycket kaffe har jag kommit på. Blir minst tio koppar om dagen. Så nu ska det bli lite ändring på detta. Ska dra ner på mitt kaffeintag rejält nu. Började lite smått med att trappa ner i helgen, så fyra koppar om dagen, är det mycket? Blev ju faktiskt två igår. Jag är rätt stolt faktiskt.. Nu blir det mer te istället, helst ska det vara fritt från koffein också.

Alex skicka lite bilder igår från i somras/höstas och på hennes katter, så söta katter!
Det va så kul i somras, vi hade det så kul. Nu va det längesen vi festade och det ska vi göra på fredag :) då ska vi ta ikapp oss. Bowling med jobbet och sedan kanske harrys.
Jag vet inte hur många bilder jag har på oss två, ego som tusan vart vi i somras iallafall. Berätta för henne igår att det hade försvunnit lite bilder från mig, att de va borta. Hennes svar blev "VA? va fan, inte de på mig hoppas jag?!" =O Haha.
Nej gumman, inga på dig :)   nä blev lite ledsen när jag såg att mina bilder från London vart borta. Men de är tillbaka nu!
Vart nog bara min dator som fick sig ett anfall igår. Ett anfall som nästan gjorde så den åkte ut genom fönstret. 


Jag testar lite kläder inne på Gina. Babouscka är mitt namn :P


Jag och Alex på Lars Winnerbäck i somras
    
                                           







En tävling jag är med i

Nu har jag anmält mig till en tävling. En tävling där jag kan vinna en ny design på min blogg. 
Detta kan bli kul :)
För att vara med i tävlingen, klicka på länken nedan.

 http://bloggdesignbymalin.blogg.se/2008/december/tavla-om-denna-gratis-bloggdesign-nr-9.html 


somewhere back in time

Nu har jag tagit mig ännu en kopp te, kamomill te med honung. Gott. Det som fattas är bara lite scones med ost och apelsinmarmelad på.

Nu när jag blev sugen på scones längar jag tillbaka till England. jag vill dit nu... Jag vill sitta i Hyde park, äta en glass i solen och kolla på alla människor som spelar fotboll och bara njuta. Nu är det ju inte varmt där men bara tanken får mig att le. 

Ja, va fasiken har jag gjort idag? Ingenting. Det är ju hemskt. Jo, jag har ju jobbat, diskat och bara varit. Letat lägenhet har jag gjort också. Men det finns inga nya, inga där jag vill bo. Bara på hässleholmen och sjöbo. Där vill jag inte bo. 
Någon som har en ledig tvåa i Borås? 
Va underbart det hade varit och ha sitt egna lilla place igen, alldeles för sig själv och inga krav som ställs och inget tjat. Underbar tanke.

Nä.. nu ringer Mikaela.

Mitt tålamod är borta med vinden

Nu har jag ringt ännu ett samtal och skällt på folk, eller varit lite irriterad och sagt vad jag tycker. Har väntat på två par skor sedan i september. Ett par skickades, låg på utlämningsstället i över 2 veckor. Ingen avisering fick man, så det skickades tillbaka. Aaahhh. Blir så arg. Stövlarna har dom på lagret men inte skickat. Får väl stövlarna när vintern är slut. Nä nu ska jag inte beställa mer därifrån.

I fredags var jag barnvakt. Mikaela var här i någon timma, gjorde lite ärenden innan barnen kom.
Vi gjorde tacos, kolla på trolltyg i tomteskogen, Natt på museet och förtrollad. Gjorde snögubbar och en snölyckta (utan ljus). Hade det jätte mysigt och nästa gång jag åker hem till dom ska vi sjunga Sing star . Michelle är grym på Abba låtar och det måste jag ju höra! 5 år och slår sin storebror i singstar. Inte dåligt, min lilla prinsessa är grym.
Efter att de hade åkt hem slappa jag lite i soffan och hoppade sedan in i duschen. Vid tolvtiden kom en vän. Somna väl runt fyra tiden och vakna sedan vid tio. Då fick jag inte sova mer.
Vid ett började jag jobba och va hur trött som helst resten av dagen och somna hyfsat tidigt och gott i sängen i jourrummet. Ännu en natt jag fick sova.



Igår slutade jag ett och åkte hem för att duscha och lägga mig i soffan ooch kolla på repriser hela dagen. Underbart.
Var själv hela kvällen och är fortfarande själv. Musiken är på hög volym och jag sitter här med mitt te och kikar runt på internet.

Om lite mer än en vecka är det julafton, då är det jobb som gäller och inget julfirande för min del. Gråter inte för det. Bara jag får janssons frestelse och skinka på julafton är jag nöjd.

Mitt hjärta, hoppas jag inte stör dig allt för mycket när jag ringer och beklagar mig för dig hela tiden. Vill inte störa dig nu när du pluggar. Men saknar att prata med dig. Vill att du ska komma hem till mig, dricka te och kanske lite vin. Prata massa strunt och att du får se hur jag bor nu. Du åker ju hem snart :(. 
Det är självklart att din uppsats går i första hand, den ska ju vara klar snart och den kommer att bli så bra när du väl är klar. Det vet jag, jag känner dig. Älskar dig. puss

Kevin är bra

Ja! Kevin vann idol!

Det finns snälla människor

Har precis avslutat mitt samtal med personal på Telia. Blev riktigt förbannad när fakturan kom i morses. 1763 kr??!! WTF!
44 sidor vart den på, kolla igenom och såg att något inte stämde. Självklart inte! Ringer til Telia lagom förbannad och får prata med en tjej. Jag fick ett nummer jag skulle ringa men det numret funkade inte. Ringer till Telia igen och får återigen sitta i kö i ca 15 min. Tillslut får jag prata med en annan tjej och hon hjälper mig så mycket hon kan och kollar igenom min faktura. Hon ser att tjänsten jag har beställt inte finns med och hon lägger till den (igen). Så tack så mycket Marie på Telia. Hon var ny på Telia och hade inte lärt sig allt än, men denna underbara och snälla Marie hjälpte mig och drog av 1000 kr från min faktura! Nu är min dag bra igen, nu är jag glad.

Idag ska jag vara barnvakt åt mina änglar. Funderar nästan på att gå ut och göra snöänglar och en snögubbe. Jisses va mycket snö det är och det snöar fortfarande. Mikaela ska även hon komma och umgås. Blir kanske badhuset, men det är så fruktansvärt kallt ute och blir nog att vi sitter inne och ser en bra film och myser i soffan istället (förutom när vi ska leka i snön då). Lite synd nu att jag inte har mina termobyxor här. Men men, jag får väl köra med dubbla byxor och långkallingar. Dom är ju så snygga mina långkallingar.

Nu ska jag nog städa lite och diska, sen får jag väl ta på mig kläder, kan ju inte springa runt i pyjamas hela dagen.
hejsvejs


Hotell bokat och nu är det klart

Fira det nya året blir i gbg, hotell och med vänner. Hotellet blev bokat idag (för ca 30 min sedan) och nu är det inte massa frågetecken på vad man ska göra eller vart man ska vara på nyårsafton.
Nu hoppas jag på att årets nyårsfirande blir helt underbar. De senaste två har varit (för mig) en besvikelse och vill inte minnas dem. Nu ska det bli kanon iallafall. Det måste det. 

Nu har jag precis kollat på Grey's, vill helst se alla avsnitt nu på en gång men får banne mig vänta. Har ju inget att se framemot annars. 

Huvudvärken kommer smygande och ska nog tacka för mig idag och säga godnatt. 
Morgondagen är en ny dag och ännu en arbetsdag. Sen ledig tills på lördag. 
Jobbar med Alexandra imorgon. Det va längesen.
 


Jag vill att nu ska vara då och då vara nu

Jag är trött och vill bara vara. Vill inte ha massa måsten och vill inte göra något. Inte nu, inte idag. Imorgon kanske.

Yeees, på fredag kommer Maja och co. Jag och barnen ska kanske gå till badhuset och bada. Med andra ord, jag får leka av mig så mycket jag bara orkar utan att någon tycker jag är konstig.
Ska bli så kul att sitta barnvakt åt mina favoriter Charlie och Michelle. Tant Lena är ju självklart bäst och de tycker det är jätte kul att jag sitter barnvakt åt dom ibland  :) (måste ju ta åt mig!)
Nu blir det att svälta sig tills på fredag då, så jag är smal och fin (Skojjar bara Maja!!!)
Jag äter och äter, ibland undrar jag om det är det enda jag gör på dagarna. Går för det inte upp i vikt. Fast det gör mig ingenting, trivs med mig själv. (ibland)

Nu ska jag faktiskt ta mig ett glas baileys och sätta mig framför tven (som alltid) och varva ner. Har blivit mycket jobb och spring fram och tillbaka de senaste dagarna. Ikväll är det även Grey's Anatomy och då är jag inte anträffbar mellan 21 och 22. Förutom i pauserna då. Josefin vet hur jag är vid den tiden på veckan ;)
SEN blir det att sova med en gång efter Grey's, imorgon kommer ju syster och väcker mig tidigt bara för att HON ska sova här efter att hon har slutat jobba kl 8 på morgonen. Usch. Nä, klart hon får sova här. Vi har ju en soffa :)

Nä usch och fy vad allt blev invecklat just nu. Man ska inte skriva exakt det man tänker, då blir allt bara snurrigt. Fast det är väl så i alla mina inlägg. Tänker alltid efter att jag har sagt eller skrivit något. Hoppas ni (få) som läser förstår lite av det jag skriver iallafall.

Imorgon är det Torsdag. Herrejisses va tiden går fort. Snart ett nytt år. Shit.....

att bränna sig själv

Det finns inte ord på hur människor kan vara så irriterande och dumma i huvudet!

Har nu varit ledig sen kl 10, börjar kl 15 igen och ska då vara på jobbet i 26 timmar. Himla tur att man får sova några timmar på jobbet, annars hade jag aldrig pallat med det. 5 Januari börjar vi med vårat "nya" schema. Vet inte alls hur det blir, går väl säkert tillbaka till det gamla. Tråkigt, gillar detta schemat vi har haft i 1 månad nu. Men man vet aldrig.
APT möte imorgon och lite julmys, sista mötet för i år.

Jag orkar inte mer nu, jag vill inte. Låt mig bara försvinna och låt mig vara ifred.

 

Resan bokad!

Nu äntligen har vi bokat resan! 1 Februari drar jag och Alex till Teneriffa! Ska bli så underbart att komma bort!

Började jobba kl 7 imorses och slutade kl 13. Kl 17 ska jag tillbaka och jobba till 10 imorgon, sen tillbaka IGEN 13 och jobba till kl 16 på onsdag. 8 timmars ledighet på tre dagar. Tufft, men det är pengar.
Behöver alla pengar nu när vi ska åka.

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa.

Idag är det "tycka-synd-om-dagen" för Josefin, Anna och Alexandra som ligger hemma och är sjuka.

Rädsla och fobi- inte samma sak.

Specifika fobier- Flyg, spindlar, ormar och höjder
Social fobi- Rädsla för att prata inför andra eller andra sociala situationer
Aschluofobi- rädsla för mörker
Laliofobi- rädsla för att tala inför andra

     Detta är de fobier jag har. Det är fobier jag försöker bearbeta och lära mig att det inte är farligt. Flyga, det är något jag vågar göra själv. Det är en mardröm när jag väl sitter där på planet och väntar på starten. Jag vågar inte gå i ett plan, vågar absolut inte gå på toaletten. Ställa mig upp i gången precis vid platsen är hemskt, men det kan jag göra det är inte lika hemskt längre. Första gången jag flög ensam var till England, i ett Ryanair plan som är jätte litet. Fick lite panik och blev tillsagd att stoppa huvudet mellan benen och ta djupa andetag. Just då skämdes jag fruktansvärt mycket. Folk stirra och viska saker till varandra. Det enda jag tänkte efter att jag hade lugnat mig var 'nu tror alla att jag är dum i huvudet' och 'fan va hon är löjlig'
Flygvärdinnorna/värdarna är otroligt snälla och hjälpsamma när något sådant händer. Har tagit flyget till England och till Umeå själv. Sammanlagt (om man räknar tur och retur) så är det  8 gånger. Jag är redigt stolt över mig själv. Svettas fortfarande, får hjärtklappningar, skakar och blir lite yr när jag ska flyga. Hoppas att jag någon dag ska bli av med denna fobin.

Rädd, det är jag nästan hela tiden. Är rädd att något ska hända mig eller mina nära och kära. Går jag själv sent på kvällen vill jag helst prata i telefon, då känner man sig lite säker. Gå i parker eller i skogen när det är mörkt gör jag absolut inte. Det är för att inte utsätta mig själv för onödiga risker. Självklart när man har varit ute en fredag/lördags kväll och man är lite full så har det ju blivit att man gått själv, gått där man inte går annars. Fick mig en rejäl utskällning efter att ha gått själv på Avenyn klockan tre på natten. Det gör jag inte om.

Har ibland tänkt 'tänk om jag skulle bli rånad nu, hur skulle jag reagera då?' eller 'tänk om den där bilen/bussen skulle köra på mig'. Jag vet, helt onödigt att tänka så.
Finns det inte andra som tänker ungefär samma sak? Finns det en skylt på trottoaren där det står "Varning, risk för ras" eller något liknande. Blir det inte så att man går under dessa byggställningar ändå? Jag gör det (ibland), det är nästan som att man testar för att se om det verkligen händer något. Tur är att det aldrig har hänt när jag gjort så, peppar peppar, men man vet aldrig. Det kommer väl hända förr eller senare.
Den dagen, den sorgen.

Nu vill jag åka hem snart. Jag vill kolla på alla repriser och serier jag nästan alltid missar. Grey's Anatomy missade jag i onsdags. Det är vad som står högst upp på min "att-göra" lista idag. 


Stänkaren

Ofan, det e ju stänkaren på tv. Det måste jag ju se!

Blev ingen utgång idag, Mikaela fick magsjuka och Josefin måste plugga. Lite skönt ändå, kan jag spara lite pengar. Nu blir det ingen utgång innan juldagen. Juldagen är det fest som gäller :) (förutom personalfesten den 19:e och Josefins 25 års dag den 23:e)

Sitter här med mitt vin, ska rensa bland alla mina saker här hemma hos pappa. Ganska skönt då att det inte blev utgång idag. Imorgon ska jag åka hem till Borås, börjar jobba tidigt på måndag, 7-14,30. Härligt med dessa extra turer.
Behöver verkligen spara nu. Inget mer shopping och inte massa onödigt köp i affären. Ska bli riktigt ekonomisk (nästan lite snål).

Ingen som vill köpa ett matsalsbord med tillhörande 6 stolar?
Använder det inte och det tar bara massa plats hemma hos mor min.

Nu har pappa redan somnat i soffan och hans snarkningar gör så att det skakar.
Nu ska jag rensa.
Godnatt allihopa




Nu vill jag till värmen

Då vart det bestämt! Jag och Alex åker utomlands i Januari. Ska bli helt underbart, kommer hem lagom solbränd till bröllopen :)
På måndag ska vi prata med chefen och se om vi kan få semester, boka resan gör vi då. Jag vill åka nu!

Sitter hemma hos pappa nu, kollat på Narnia och är lagom seg. Har myst med Leo idag, de var hemma hos mamma och självklart åkte jag dit. Måste ju passa på att mysa så mycket som möjligt nu med honom. Jag och Jessika skojja om att jag börjar muta honom i tidig ålder [haha]. Måste ju skämma bort lilla sötnosen.
Ska nog även vara barnvakt åt honom nu innan jul, de ville gå på bio och ha det mysigt snart. Självklart ställer jag upp! Kan ju t om byta pass om jag jobbar den dagen.

Undrar hur det går för Josefin bland pluggandet?

Nu ska jag blossa och dricka mitt vin.

Barn prat och smått&gott

Fick precis höra 'Lena, det är nog dax för dig att skaffa barn, du har ju mer koll på bebisar än vad föräldrarna har!'
Men nej, jag vill inte ha barn än. Jag vill vänta. Är ju faster iallafall.
Min plan sprack för ca 1 år sedan.
När jag var i dom sena tonåren, hade jag som plan att jag skulle ha mitt första barn när jag blev 22 och gifta mig vid 25 års åldern. Men icke. Tror inte att det finns någon som är den "rätta".
Jag vill plugga, jag vill göra saker som att resa och flytta runt. Jag vet inte vart jag vill bo permament eller vad jag vill jobba med resten av mitt liv. Det enda jag vet är att jag vill jobba med männsikor. Det är den enda planen jag tänker fullfölja nu.

Idag har jag varit i stan hela dagen, lunchade med Josefin och Percka. Köpte mig en jätte fin klänning på Gina innan jag och Percka åkte genom stan för att lämna tillbaka varor som vart fel och Josefin skulle intervjuva folk.
När vi hade parkerat bilen utanför mig fick jag ett sms från Josefin där det stod 'ring mig kvinna' Haha. Ringde upp och vi satte oss i bilen igen och hämtade upp henne och körde sedan till knalleland där vi gick runt och kolla. Köpte mig ett par jeans och sedan fika vi.
När vi sedan kom hem till mig igen kolla vi på 300. Han hade ju inte sett den filmen. Nu är det 3 timmar sedan han åkte hem och jag sitter här, jätte trött och ska snart gå och lägga mig.

Imorgon ska jag på middag hos syster och blir kvar i Ljung tills på söndag. Utgång med Josefin och Mikaela på lördag. Ska bli riktigt kul! Falköping är väl inte det roligaste stället att gå ut på men får nog ge det en chans. Kan ju säkert vara kul. Är ju med Mikaela och Josefin, så det kan inte bli annat än roligt och katastrof :).

Domen kom igår. 9 år blev det.

Godnatt allihopa.



The perfect song for the day

I have a dream- Abba. The perfect song for the day

Två bussar åkte förbi mig, två bussar! Fasiken va arg jag blir!

Har nu gjort min sista kväll denna veckan och det är så skönt att vara ledig några dagar. Blev dock en mindre dag ledigt, hoppar in extra på måndag. Himla gott det, blir goda pengar nästa månad :)   Då ska jag och Alex åka utomlands. Det blev bestämt idag, när solbrända Erika kom in på jobbet och berätta om sin utlandsvistelse. Snöade massa på vägen hem, fast nu är all snö borta igen. Tackar för det! Fast, hellre snö än slask.


Imorgon ska jag till bror min och mysa med lilla Leo. Älskar att vara faster och vill vara med honom så mycket jag bara kan. Så imorgon bär det av mot Floda vid en hyfsad tidig tid för att spendera stora delen av dagen med Leo.
Kommer självklart att umgås med Fredde och Jessika, när Leo sover eller äter :)  [haha]

Snart, eller om 20 dagar fyller Josefin 25, då ska hon firas :)
Mys i Göteborg, jul på liseberg och äta god mat och dricka lite vin är planerat. Ska bli så kul!
25 år, jisses va hon är gammal :P [skojjar bara]. Bara två år kvar, sen är det min tur att bli 25. Josefin, du är värd att ha den bästa födelsedagen någonsin! 

Nu ska jag fortsätta kolla på Brothers and sisters och sen gå och lägga mig.
så godnatt allihopa.




Julstäd och rensning

Tar just nu en liten paus i julstädet. Har inte hunnit med något städ än och därför blev det idag. Usch, hatar att städa. Skönt när det är gjort och det är fint hemma. Jocke fick allt ställa sig och diska, oavsett om det va efter mig. Något måste han ju göra.
Ska även rensa i min garderob, ge bort lite kläder jag aldrig använder. Kommer väl säkerligen att ångra mig när jag väl har gjort mig av med kläderna, det får bli ett senare problem.
Tänker ju även: Så mycket jag ger bort, så mycket nytt kan jag köpa. Så ikväll blir det att shoppa kläder på nätet.

Imorgon får jag lite julpynt och ljusstakar. Äger nästan inget, lite ljus och fyra julprydnader. Det är allt.
Nä, tillbaka til städningen.

RSS 2.0