Valborg

Klantarsel är mitt namn.
Slog i huvudet i badrumsskåpet imorses, har blåmärken på mina ben efter att ha gått in överallt. Nu gick jag in i dörren med axeln så det kändes lite som att axeln skulle hoppa urled.
En spark i huvudet blev det nästan imorses när jag skulle torka av fötterna på en brukare. Va bara någon millimeter från att få en rak höger igår kväll/natt. Kände hur handen flög förbi och håret drogs med av en vindputs.
Blåmärke på armen har jag efter att brukaren tog tag i armen och klämde hårt som tusan och vägra släppa.
Allt för glad är man inte just nu. Men det går över som allt annat.

Solen sken, det var varmt och vi va glada

IFK vann gårdagens match mot Örebro med 1-0. Jag blev glad.. Kanon fin dag för att kolla på en match och trevligt sällskap hade jag. Det tråkiga var att de inte säljer cider(?) på gamla ullevi, typiskt.. dricker ju inte öl.
Jag och Dilgeet fick våran korv utan ketchup eller senap iallafall.
Jag köpte lite fina kläder till Leo från IFKshopen, han kommer se ut som en ängel i sina kläder. En fin liten blåvit ängel. 

Vi såg en ensam tjej på matchen. Hon Hejja och sjöng alla ramsor och hon borde ha stått uppe i klacken istället för nedanför. Hon körde massa snygga(!!) moves och jag blev vän med henne i kön till kiosken. Fick en lite mindre dålig bild på henne, skulle haft min mobil i kön så jag kunde få en bättre bild. Nästa gång.

     


Idag ska jag vara barnvakt åt Leo innan jag åker till jobbet. Ska bli kul. 
Om 2½ timmar slutar kärlek jobbet. Väntar och längtar....
Ska jobba mina två nätter nu,  det kommer att bli så tomt och tråkigt att sova utan honom. Helt underbart att krypa ner bredvid honom i sängen och pussa på honom. Han är alltid så varm och mysig. Förutom när han skäller på mig i sömnen och trycker in mig i väggen. Då är han inte alls lika mysig.
Armbågat mig har han gjort många gånger, blir nästan lite rädd för honom då. Fast jag har väl armbågat honom i huvudet en gång. I natt drömde han en mardröm och hoppa till så han skrämde mig också. Stackars liten, inte bra att kolla på skräckfilmer innan vi ska sova.. 

I augusti ska jag och Josefin dra till solen i två veckor. Mallorca...
Vi träffas inte alls ofta och nu ska vi vara med varandra i två hela veckor. Fy fasiken va kul! 
Nu ska jag springa till tvättstugan, tvättdag idag...mindre kul.
                                                                             
 

                                                                    

Yes, imorgon blir det fotboll

Köpte precis två biljetter till matchen mellan IFK Göteborg och Örebro, imorgon kommer jag och Dilgeet stå och hejja för fulla muggar på IFK. Nästa vecka är det ännu en match att gå på. En match som är fotbollsårets höjdpunkt, Elfsborg-IFK. De matcherna är alltid lika spännande. Denna gången blev det dock inte att stå i klacken. Alex och Smulan håller ju på Elfsborg.

Idag efter jobbet åkte jag knalleland för att fördriva tiden lite.. Jisses va tiden gick sakta!
Gick in på Gina Tricot och hitta tre par linnen och ett par jeans. Inne på Vero Moda hitta jag en jeans kjol, försökte dölja det för Daniel men lyckades inte så jätte bra när jag pratar med honom i telefon samtidigt som jag ska betala. Jaja, blev ju bara en kjol där iallafall. Ett par flipflop blev det också.
Köpte lite nytt smink jag behövde. Så det blev en mascara, en rouge och två ögonskuggor. Alltid kul med lite nytt smink och nya kläder. Daniel tyckte inte jag behövde köpa nya kläder men det är ju löning idag och jag hade inget annat att göra mellan kl tio och två. Två timmar kvar tills jag skulle till barnmorskan tröttna jag, va alldeles för varmt och ville hem efter en helgs jobb. Blev en snabb visit på system bolaget där jag köpte lite vin innan jag drog hem till Floda, hem till mig och Daniel.



Nu sitter jag här och väntar på att Daniel ska komma hem. Har blivit ganska mulet ute och det är inte lika varmt  längre.

Undra vad man ska göra ikväll, någon som har en idé?
Sätta på kaffe ska jag göra nu iallafall.....
 

Alldeles för längesen


I lördags var jag och Daniels mamma och shoppa lite, hitta lite kläder och två par skor. Min lilla ängel Michelle fick en blå/vit klänning, en vit kofta och ett par vita leggins i 6 års present. Årets första mjukglass hann vi även med.
Sen va det bara att åka hem och ta hand om tvätten, fint väder ute och tvätta. Tråkigt men rena kläder behöver man ju alltid.
På kvällen blev det film med Daniel, Kristian och Dilgeet. Skönt med en lugn hemmakväll.

 


Idag har jag varit hos bror min och hälsat på lite, Leo har blivit en riktig stor klump nu. Så himla kramgo och en liten tjockis är han allt.

 








Ibland är allt upponer

Man tror att man känner någon men sen visar det sig att man har haft så otroligt fel.
Man är ganska blind.

Nu ska jag strax åka till Borås. Jobbar mitt korta pass idag, 15.45-21 underbart.
Imorgon har jag enbart en K-tur och jobbar sen 7-14 torsdag och fredag.

I helgen ska kanske jag och Alex ut, längesen nu. På söndag ska jag på kalas och min ängel.

Skärtorsdag och här sitter jag

Kollar ut genom fönstret när jag glider förbi med min cola i handen. Ser människor, redo för fest. Fint klädda och alkohol i handen och i påsarna de släpar runt på. Här sitter jag i min lägenhet som är rörig av alla flyttlådor, ikea påsar och väskor fyllda med kläder och annan skit. Ser allmänt förjävlig ut, ska helst inte visa mig ute idag. Har inte hunnit duscha än då jag har haft fullt upp och sedan kom Mamma, syster och Majsan förbi på en kopp kaffe.
Jag vill också gå ut idag, jag vill inte jobba denna dagen i år igen! Fast i helgen är jag hel ledig och ska då vara med älsklingen.

Grilla på Lördag och fest på söndag, nice.

Nu kommer snart bror och Bullen och hämtar tven. Gott, lite mindre i lägenheten. De e oxå nice.


Rastlösa Lena på språng igen

Denna gången bär det av till Floda ihop med Daniel :) så nu ska man bli Floda bo.
Efter många samtal och visningar har jag nu hyrt (eller ska hyra ut) min lägenhet i andra hand. Vill inte riktigt bli av med den än.
Blev klart idag att jag hyr ut den from 1 maj. Så nu blir det flytt till Floda. Ser verkligen framemot att flytta ihop m honom, trivs ju så bra m honom.
Det är tidigt, men varför ska man vara feg o inte våga chansa här i livet? Livet är alldeles för kort för att man ska fundera fram o tillbaka och vela hela tiden. Jag gillar spontana saker.
Detta va inte min plan från början, men va fasiken. Jag måste ju våga!

Nu sitter jag i Floda, ensam i hans lägenhet och kollar runt på nätet. Är nog lite hungrig också.
Måste kolla om han har något och äta.

Att inte grilla en vacker dag som den här är nästan ett brott.

Sitter nu här vid datorn fast att det är underbart väder ute. Ska snart gå ut och ta mig bort till Jessica och sedan dra mig vidare till Partille och hämta D. 16.50 ska vi besiktiga bilen, håll tummarna att den går igenom utan anmärkningar, efter det ska vi åka till hans mor och grilla :)
Mickis kommer hit till Floda ikväll och hinner även då umgås med henne lite innan jag åker hem till Borås imorgon.

Hostan sitter kvar och vägrar ge sig, ibland känns det som att den blir värre. Nu måste jag banne mej bli helt frisk!
Skulle följt med Jessica och Leo på sångstund idag men efter att ha kört D till jobbet fick jag en migrän attack. Blixtra till i ögonen, huvudet blev 10 kg tyngre och kräktes lite. Sov i 3 timmar och tappa sedan upp ett bad. Bada i ca 1 timma och tror även jag råka somna där en liten stund. Nu efter ca 4 alvedon har den värsta smärtan lagt sig, kan gå riktigt och behöver inte kisa. Två alvedon till och sen är det över. Ska kanske köpa lite starkare värktabletter så jag har när dessa attacker kommer som en våg över mig.

1 April var igår, blev som tur va inte lurad (inte vad jag vet iaf). Någon som blev lurad?

Nu ut i det fina vädret och sen väntar grillningen.

Underbara sol

Ska strax ut och gå med älsklingen i det fina vår vädret.
Va ute på en promenad med Jessica och Leo tidigare i 1½ timma. Va hur skönt som helst i solen.
När det är så här fint väder ute kan man gå hur mycket som helst.

RSS 2.0