Shopping dag med hjärtat mitt

Igår for vi iväg tidigt in till stan för en dags shopping. Spendera pengar och bara strosa omkring inne i nordstan och kompassen.
Blev några påsar och det blev tyngre för Daniel att bära. Mina påsar var ju inte så tunga som hans.
Det som inhandlades var:
  1. Skjorta, Collegetröja och t-shirt från Carlings
  2. Klänning från rut mfl
  3. Tre böcker med Liza Marklund (Gömda, Asyl och Mias hemlighet)
  4. Skjortklänning och mysbyxor från Cubus
  5. Ljusa jeans från Levi's store
  6. Svarta jeans från Cheap monday

Jag hatar bilar idag, kanske även imorgon

Åker iväg från parkeringen, bilen låter konstigt. När jag kommer till korsningen börjar bilen skaka lite lätt.
Vid infarten till Preem skakar bilen som fasiken och låter något fruktansvärt. Får lite smått panik och ringer killen. Han garvar åt mig när jag stannar och hoppar ut. Jag har fått punka och körde några hundra meter med det!
Ja, bilar kan jag då ingenting om och det skäms jag inte för. Fick ringa min lillebror som va i närheten.
Bad honom ta med domkraft och sån där däckskruvmejseltång-sak [fälgkors] kom inte på just i det tillfället va fasiken det hette.
Men vilken tur att det hände just idag och inte när jag skulle iväg någonstans och hade en tid att passa.


Fötter, fötter och massa fötter.

FotSpaParty, det va något nytt för mig. Fötterna känns babymjuka och luktar gott, de luktar jenka.
Välkomnades med en aloevera drink [aloevera, tranbär och vichyvatten]. Sen lite info om lite aloevera produkter. Hon tog fram allting som behövdes för ett riktigt fint och varmt fotbad. Av med strumporna och ner med dessa små fötter med kroktårna i badet och där satt vi i några minuter. Underbart.

Upp med fossingarna och sedan massa krämer på. En kräm tog vi på och sedan fick vi sitta där en liten stund med plastpåsar på fötterna och en handduk runtom. Det va gott!
Nu är fötterna ,som annars är väldigt torra och sträva, mjuka och lena.

Detta var värsta himmelriket för mina små kalla krokiga fötter. Blev även lite shopping till mig och han, mitt hjärta.

En smal tjockis

Tänk att få höra att man är en smal tjockis. Det är riktigt skrattretande.
Tur är att jag inte tar illa upp när jag hör det, det är ju ganska komiskt. Man tar det med ett gott skratt.
Det var min bror som sa det första gången och min pojkvän säger det nu också.

D brukar även undra när min penis ska växa fram. Han tycker jag börjar bli som en kille, haha. Rapar och somnar gott efter sex. Mat, det är ju så gott och jag kan äta hur mycket jag vill och vad jag vill. Bryr mig inte om vad jag stoppar i mig. Sötsug till förbannelse har jag, är ett riktigt godis- och kakmonster.
Sen är jag fruktansvärt lat och skulle så gärna vilja ligga i sängen en hel dag och bara äta massa onyttigheter. Jag är smal, behöver inte träna för att gå ner i vikt eller gå på massa dieter. MEN jag är inte vältränad heller. Min kondition är nere på botten och jag är inte stark. Jag behöver egentligen träna för att få igång min kondition och få lite muskler. Min mage behöver verkligen lite träning den också.
Problemet där är att jag inte har någon som helst motivation till att gå till gymet, jag är för lat.
Det är ju bara jag som drabbas i slutändan.

Den dagen då jag väger mer än vad jag vill, den dagen ska jag börja tänka på vad jag stoppar i mig och börja rör på mig mer. Vill ju inte se ut som en stoppad korv.
Jag trivs med mina 50 kg.
Självklart vill man vara snygg för sin pojkvän, men är man inte snyggast när man trivs med sig själv?
Varför träna för en annan persons skull?

Träning är en bra sak, träning är bra för både kropp och själ. Jag önskar så innerligt att jag hade den viljan som andra har för att ta sig till gymet och träna. Men det är ju så tråkigt att stå där på ett gym och svettas!
Får nog ta mig i kragen trots allt och gå till gymet. För min egen skull.

Carolina Gynning-Hon är Queen of fucking everything

Igår köpte jag min efterlängtade bok Ego Woman.. Carolina Gynnings fortsättning på Ego Girl.
Nu ska jag ta mig några timmar och bara läsa denna bok, så fort jag hinner. Läser nästan aldrig numera, har nästan ingen tid. Jag måste ta mig tid!

Carolina är en sån härlig person (det jag sett på tv och läst om) hennes personlighet är inte som andra och hon är UNIK! Hon är en tjej i klass. Hon är en person jag vill följa och hennes bok Ego girl borde alla läsa.
Så en kopp te, tyst och lugnt i rummet och hennes nya bok. Nu ska jag läsa.


Höstens kalla dagar

Sitter här i min ensamhet. Det är skönt att vara ledig och inte ha någon speciell tid att passa.
Kallt som fasiken är det ute. Vill ha sommar och värme.

Ska snart åka till allum och kolla lite i affärer, blir även en lunch med älsklingen.
Ikväll kommer Richard förbi på en fika. Kladdkaka och kaffe står på menyn.


Strömavbrott på denna sidan av Floda

Lamporna blinkade till, åskan small som bara den och alla fönster skakade. Jag blev livrädd och blev lättad när Helen kom in i rummet där jag satt. Jag hatar när det åskar och blixtrar. Tur att jag inte skulle vara ensam hemma när jag hade slutat jobba.
Jag och D tänkte vi skulle vara lite onyttiga på kvällen och äta pizza när vi skulle se den nya Johan Falk filmen. Men icke, vi blev bedragna på den biten. Inget svar på pizzerian, kolsvart i hela byggnaden och hela gatan från stationen hem till oss var svart. Motorvägen var helt svart också. Strömmen hade gått i halva Floda. Tur att det finns lampor på bilarna.
Pratade med D i telefonen och han fick allt ta och pallra sig ner till parkeringen och möta mig. Vågade inte gå själv då jag är väldigt mörkrädd.

Hemma hade vi det mys med massa tända ljus överallt och väldigt tyst. Vi fick umgås igår, utan tv och dator.
Vi satt i köket och D visade sin konstnärliga sida. Vi skrev lappar till varandra och gjorde "hänga gubbe". Man kände sig som ett litet barn igen..


Daniels otroligt fina bilder han målade igår.

Sluta lipa

Idag gör jag mitt sista pass på jobbet för den här veckan, 14.15-21.15. Va otroligt skönt det ska bli att vara ledig hela helgen!
Sovmorgon imorgon, har sovmorgon själv bara. D börjar ju jobba kl 7.
Imorgon ska vi ha Taco mys och jag vill nog också se på Idol. Hmm får se vad herr D säger.

Tvättat idag, 6 maskiner blev det. Gick ner till tvättsugan vid 6.30 och börja tvätta. Hade varit så otroligt skönt och ligga kvar i sängen någon extra timma istället. Men tvätta måste man göra så det var bara att dra på sig mysbyxorna och college tröjan och pallra sig ner. Stackars granntanten som blev lite rädd när hon såg mig, är ju inte direkt någon skönhet på morgonen och morgon humöret ska vi inte prata om. Mitt fina morgonhumör och låg blodsocker är ingen bra kombination. Icke.

Igår var jag nog lite trött i huvudet. Skulle göra iordning mig för att lägga mig i sängen. Går in på toaletten och tar min tandborste. Går under tiden in i garderoben och gör iordning smutstvätten, D går samtidigt in i badrummet och ska borsta tänderna han också. Han blir lite arg på mig eftersom jag råkat ta hans tandborste!! Så det va inte min tandborste jag hade tagit, det va hans. Förstår inte hur det kunde bli så fel, är säker på att jag tog min rosa. Men icke. Jaja, får åka förbi affären innan jobb och köpa en ny till honom. Stackarn kunde inte borsta tänderna igår, synd om honom då. Vi har ju bytt saliv många gånger. Erbjöd mig t om att koka den åt honom.
Ja, jag vet att det inte är så fräscht att använda någon annans men va fasiken. Sluta lipa över något sånt löjligt.
Vi är ju tillsammans..

Nu börjar jag jobba om 50 min..
Imorgon är det Fredagsmys!!!

RSS 2.0