Nu lyfter vi snart

Mindre än 48 timmar kvar, helt underbart! Känns som att det bara va några dagar sen vi beställde resan och berätta för alla att om lite mindre än 2 månader så drar vi, då drar vi till Teneriffa. Har precis packat klart (tror jag), har alltid sån beslutsångest om vad jag ska ta med och inte ta med. Blir alltid för mycket. Men men... får väl i värsta fall köpa en större väska där nere. 
Sitter nu och väntar på Alex. Äta ballerina kex och prata lite om resan. ÅÅ va jag längtar! 

Denna veckan har gått riktigt fort, imorgon är det min kusins möhippa. Shit, om två veckor gifter hon sig! O My God!
Ska bli kul, träffa kusinerna och hennes vänner.

Nu ska jag äta.

En helt fantastisk helg

En som ligger bredvid, håller om en som om han skydda en.
Drar fingrarna genom håret, kliar en på ryggen. Ger en mjuk puss på axeln.
Ger en mjuk smekning över armen och nacken.
En klapp på kinden, en hand på magen.
Bara det där mysiga som bara en kille kan göra.
Det är det där jag vill ha, det där jag vill uppleva.

Haft en jätte bra helg. Umgåtts med Mickis, Gustav och Daniel, lilla gubben :)
Va i Floda igår, hälsa på bror min en snabbis, åkte till Mickis o Daniels mor och sen körde Daniel hem mig..
Blev ganska sent så han sov över.
Prata hela natten.
Daniel är en helt underbar kille.

Tvättdag idag, så tråkigt.. men kör sista maskinen nu.
Ledig tills på torsdag, inte långt kvar tills vi åker.

En främmande person som lägger satsen på magen

Den förfärliga sanningen som jag fått höra

En kompis kompis bestämmer sig för att cykla till stranden en varm sommardag. Hon åker själv och lägger sig lite vid sidan av då hon inte vill ligga mitt i smeten.
Hon ligger där vid några buskar och solar, hon hör ett prasslande från buskarna och tittar upp mot dessa. Hon ser en kille som står där inne bland buskarna. Hon bryr sig inte allt för mycket och lägger sig ner igen.
Hon hör ännu en gång hur det prasslar till. Hon kikar upp igen, killen tittar på henne och hon ser att han står där i buskarna och runkar(!) hon stirrar bara på honom medans han kommer emot henne och lägger satsen på hennes mage!
Han springer därifrån och hon ligger kvar där i chocktillstånd och med hans sats på magen!
Detta hände för lite mer än 10 år sen. Så vidrigt!

När min vän börja berätta denna historien så trodde jag hennes kompis såg ett par ha sex eller något sådant. Inte att killen i historien skulle spruta ner henne!
Detta är sant, en hemsk sanning! USCH!
Fasiken, tänk om hon hade fått det i ögat eller nått?! Nä fy fan va vidrigt!
Undrar va fan man skulle göra om det hände en själv.

Hur skulle ni reagera? Någon som varit med om något liknande?


Nybakade scones med en kopp te

Igår klaga jag mycket, klaga nästan på allt. De sa på radion att gårdagen var årets mest deppigaste dag. Det va i vilket fall som helst ingen höjdar dag.
Fick i alla fall gjort ganska mycket, tvätta alla lakan och handdukar, rensa i badrummet bland alla produkter jag har och blev bjuden på sushi :)
Bror kom vid fyra tiden igår eftermiddag med lite sushi till lillasyster. Underbart gott och det va skönt med lite sällskap. Han kolla på min dator, kolla vad som är fel på den eftersom ljudet är borta. Han hitta inget fel och visste inte vad det kan vara. Jonas jävel som förstört ljudet.

Idag gjorde jag scones, så underbart gott!
De blev jätte goda och blev hur mätt som helst, fick i mig ett antal. Radion är på, jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobbet. Idag blir det en promenad till jobbet, tar bussen hem ikväll. Inte jätte bra väder men med paraply så går det an. Fick mina efterlängtade stövlar igår! Har bara väntat på dom sedan september.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ta en varm dusch.

 

Klädernas krig och skoskavens återkomst

Idag är det en så där dag, en tråkig dag. Det är tvättdag idag. En maskin, en torktumlare och ett (för mig) dåligt torkrum. Vet inte hur tvättschemat funkar i detta huset, det hänger kläder som tar plats i torkrummet men tvättstugan var ledig. Jag har mycket tvätt (hela 6 maskiner). Det är mest handdukar och lakan. Jisses va jag hatar att tvätta, det e jobbigt att springa upp och ner, hänga upp, slänga in och ut och sedan vänta på att maskinen blir klar. Då är det samma sak igen ju. Har fått skoskav på köpet, en stor jävla blåsa på min högra häl, fan... Kaffet har blivit kallt också.
Idag ska jag nog klaga på allt!

8 dagar kvar till lön, långa 8 dagar.. Det är snö ute och kallt som tusan. Då är det ju faktiskt tur att jag tvättar idag, behöver ju inte gå ut. Fast nä, måste ju handla. Förbannat.

Skriver mer sen.. kanske ett litet positivt inlägg då.

Min sammanfattning

Shit va negativt mitt förra inlägg blev... Usch för mig ibland.

Tänker tillbaka väldigt mycket på år 2008 [inte enbart 2008]

Saker jag gjort år 2008

*Dumpade mitt ex
*Började på ett nytt jobb i en ny stad
*Flyttade till en ny Stad [själv]
*Va uppe i Umeå på brännbolls yran och hälsa på Josefin
*Kolla på Lars Winnerbäck i Varberg
*Åkte till London [själv]
*Lärde känna en helt tokig och underbar tjej

Hmm,.. det får räcka nu. Mer kanske kommer vid ett senare tillfälle. Vem vet?

Saker jag ska göra och vill göra 2009

*Flytta [redan gjort]
*Åka till Teneriffa med Alex
*Vara brudtärna på min systers bröllop
*Bli gudmor åt min brorson
*Åka till Sälen

*Åka till Australien och hälsa på David
*Gå på en Möhippa
*Planera en Möhippa

*Åka till Spanien
*Sluta röka
*Gå på en konsert
*Lära mig sy

Ännu mer finns det...

Ork, lust och vilja.. de är inte hemma

Har absolut ingen lust att göra något ansträngande idag, orkar inte. Vill bara ligga här i soffan och stirra rakt ut i det tomma. Tven funkar, men finns inga kanaler. Filmer jag har lånat av bror känner jag inte för att se på. Radion är på, datorn är på. De är mina bästa vänner just nu.  
Måste gå ner och boka en tvättid, Behöver tvätta. helst imorgon. Eller kanske på Tisdag, nej.
Det är så tråkigt att tvätta! Jag vill bara att tvätten ska tvätta sig själv.

Jag vill vara i min bubbla, där ingen annan har tillträde.

Vin.. helt underbart

Nu ska jag njuta av lite gott vin.
Imorgon är det jobb som gäller.

You don´t wanna be me

Hm. Vart har denna veckan tagit vägen? Det går fort nu, nästan för fort ibland. Hinner inte ens tänka på vad det är för dag innan nästa dag är här.
Just till den 1 februari får det gå fort, men inte den veckan bara. Den veckan ska gå sakta, då är det min och Alexandras vecka. Den veckan vi har semester och ska njuta till 100.

Ja, igår var jag hos bror och hälsa på. Leo har blivit så stor, inte alls lika liten längre.. Igår vart han tråkig och sov under hela tiden jag var där. När jag gick ut och prata med Daniel då var han vaken en liten stund.
Men han är så söt när han sover, försökte väcka honom (vet att man inte ska väcka bebisar) men föräldrarna sa att jag fick försöka. Han sov som en stock! Vakna till lite när jag lyfte upp honom, men somna direkt.

Nu sitter jag här, funderar på vad som behövs till lägenheten och ska snart göra mig iordning inför jobbet och äta lite kinamat. Resterna från igår med andra ord.

Nu kommer mamma, bror och Marianne.
Puss så länge.

vi har nånting på gång du och jag

Dagen har gått fort idag. Idag va det sista dagen på kursen, sluta 1½ timma tidigare idag eftersom vi är så duktiga. Jag och Ulrika käka lunch på Grillen och prata om alla olika dialekter vi har här i Sverige och om Norska och Danska. Komiska va att de andra börja prata om samma sak när vi kom tillbaka. Så vi börja ju asgarva.

Kika i lite inredningsbutiker på vägen hem. Hade så gärna velat haft lönen nu så jag kunde shoppa saker till lägenheten och kanske en o annan sak till Leo. Ska kanske åka tlll Floda imorgon och hälsa på. Va ju så längesen jag träffa min lilla prins.

Schemat för dagen
-Varit på kurs
-Plockat lite i lägenheten
-Fikat med Alex
-Rensat i lådor
-Boka tvättid
-Promenad



Vindruvor och brieost, bara vinet som fattas

I en liten soffa, i en liten lägenhet sitter en liten flicka. Lyssnar på musik, äter vindruvor och brieost som finns kvar efter helgen och läser en uppsats som Josefin har skrivit.
Idag har jag varit på kurs, förflyttningsteknik. Va nästan 30 min tidig eftersom jag iinte va helt 100 på vart vi skulle vara. En jobbarkompis mötte mig utanför så vi gick in tillsammans. Behövde inte känna mig ensam idag, kändes bra.
Käka lunch på en ganska ny restaurang och det va riktigt god mat där, så vi kanske går dit imorgon igen. Nu är jag redigt trött i alla fall. Usch, fick lite huvudvärk som jag hoppas går över snart.

Idag har jag shoppat lite. Diskställ och en toaborste [haha]. Vill ha min hylla jag ska få av mormor nu också så jag kan få ordning i köket.

Här är lite bilder på lägenheten. [ej köket då jag ej diskat eller har ordning där]
Har inte fått ordning helt överallt, det kommer.
Sovrummet         


Tjejen alla älskar att hata

Oj, lördagen vart lite väl mycket alkohol för min del. Kommer inte ihåg hur många shots det blev på efterfesten men många blev det. Alex väckte mig vid 10 tiden, visste då inte vart jag var! Efter en liten stunds tänkande slog jag mig själv i huvudet och visste ju visst vart jag var. Jaja, korkad är man ibland.
Lördagens bravader vart i alla fall rolig, va längesen jag och Alex var ute och ägde på dansgolvet.
Nu blir det dock nyktert till teneriffa resan. Då ska vi släppa loss.

Gårdagen vart jag jätte trött, va fortfarande lite alkoholiserad när jag vaknade på morgonen, reaktionsförmågan var inte på topp och blev lite mobbad av Johan och Klas för detta.
När Alex åkte till jobbet åkte jag hem till Johan och kolla på skidskytte och spela Guitar Hero. Sen bestämde vi oss för att shoppa ingredienser till pizza och gick sedan hem till Klas och laga mat. Himla god pizza och blev alldeles för mätt. Matkoma. En kall promenad hem så blev jag lite piggare, läste klart min bok och somna sedan gott.

Nu har jag sovit min första natt i lägenheten. Älskar min fina lilla lägenhet. Här kommer jag att trivas. Det är så mycket jag måste köpa bara, men det kommer snart. Idag ska Klas komma och hjälpa mig med barbordet, hyllan och tavlan. Finns säkert mer som han kan hjälpa mig med.

Idag har jag varit rökfri (bortsett från fem cigg) sen nyårsaftons natt. Snart 2 veckor utan cigg, sparar pengar och blir så mycket bättre :)
Ska väl snart börja träna också. Jag och Ida ska börja, kanske denna veckan.

Nu ska jag fortsätta i mitt plockande och fixande. Bilder kommer inom kort.


oh my, isn't she great or what

Oh boy, you make me feel like....
Jag vill packa, jag vill flytta, jag vill ha en soffa. Jag vill och jag vill men kan inte alltid få min vilja igenom.
Packa kan jag inte så jätte mycket nu, har ju inga lådor. Flytta går inte så bra utan bil och släp eller saker i lådor. Soffa är inte gratis och hittar ingen billig som är hyfsat fin och som passar i lägenheten. Lägenheten är ju trots allt inte gigantisk. Nä, får allt ta min systers fula rosa två-sits tillsvidare. Nog om det nu.

Dagen har varit jätte bra!
Vaknade upp hemma hos mamma och det fanns varmvatten [yeees] tog mig en skön varm dusch och sedan en kopp kaffe.
Hittade mina skivor som varit borta för mig. Slängde på Jumper, sjöng och dansa för mamma. Mamma gilla musiken och blev lite chockad att det va svensk musik jag lyssna på.
Efter att ha terroriserar mamma ett tag kom mina bröder och blev terroriserade de också. Va underbart det är att vara hemma hos familjen ibland.
Syster kom och då tvingade jag bröderna att bära in mina saker i Annas bil eftersom jag är så liten och inte orkar så mycket. Sen drog vi till stan, hälsa på min bror och sedan åkte vi till min nya lägenhet och hämta nycklarna, skrev på kontraktet och fick fakturan.

Bror min blev jätte glad när vi kom, jag va överlycklig. Vi satt väl och prata i 1 timma om nästan allt. Va så himla kul att se honom igen, va ju ca 4 månader sedan vi sist sågs.

shitponfritt va jag är trötter nu.. ögonen går i kors och börjar jobba imorgon kl 7. Godnatt


Letar som en tok, men hittar inte

Någon som har en soffa som kan tänkas skänka bort eller säljas för en billig peng?
Är i stort behov av en soffa...

Äntligen, nu ska jag bli en stor flicka

Imorgon får jag nycklarna till MIN lägenhet. Så i helgen gott folk ska jag nog börja flytta in. Blir att packa hela helgen i alla fall. Eller packa hela tiden när jag är ledig.

Sitter just nu hemma hos Josefin i Ljung. Hon duschar och har inte hört de goda nyheterna än. Idag 17.44 åker hon hem till Ume. Hon kommer att vara saknad som hon alltid är.

Imorgon ska jag även hälsa på min bror, han som jag inte träffat sedan i september förra året. Han är saknad, min älskade bror.

Nä, jag är alldeles för glad och ledsen för att skriva mer nu. Hörs sen.

Tomorrow is a sad day

Imorgon åker Josefin hem. 2 månader har hon varit här hemma och det har känts precis som vanligt. Nu är det snart 100 mil mellan oss igen.

Nu sitter jag och äter en Budapestbakelse från igår och dricker en kopp kaffe. Pappa o styvmamma var här igår. Pappa köpte med sig bakelser så vi kunde fira min Faster som fyllde år igår. Hon bor ju bara ca 40 mil härifrån så vi hade vårat egna lilla kalas. [haha]

          
                   På burgerking på nyårsafton                           
                                         

Jul på liseberg, josefins 25 års dag   

Tvättdag och kylan kommer som en våg

Jag hatar att tvätta! Tvättid är jätte svårt att få tag på i detta hus, så jag har inte tvättat på 2 månader! Shit. Men idag, nu, mellan 8 och 12 har jag tvättid. Jag vill inte, jag vill sova.


Jag skyller på domarna

Domarna dömer inte rättvist. Kanada kunde göra precis va de ville, åkte på o puckla på våran målvakt. Markström fick ta emot mycket Skit där ute på plan. Men men, silver blev det till pojkarna. Sen har jag hittat en fin kille i laget, Erik Karlsson... Fast han får allt ta o raka bort det där han har på läppen. Det finns en till fin hockey kille. Är på jobbet nu, igen. Anna blev sjuk så hoppa in för henne. Så nu ska jag sova, upp om 1,5 timma. Godnatt.

Nu är jag riktigt glad

Åkte och kolla på denna lägenheten. OJ! Vilken mysig och charmig lägenhet! Köket va lite litet men det funkar bra till mig. Ligger jätte bra, lugnt och fint område. Blev förälskad! Jag hitta lägenheten jag vill ha, den som ska bli min! Kosta vad den kosta vill, jag ska ha den. Blir mindre spring i affärer och betydligt mycket mindre inköp av skor!
Hyresvärden va jätte trevlig och visa mig runt, två gånger visa han lägenheten [haha].
Jag får börja flytta in i helgen om jag vill, han skulle bara göra de där vanliga rutinerna som hyresvärdar gör. Kolla så jag inte har någon prick hos kf. Det har jag inte så nu är jag överlycklig!

From 15 januari vill han att jag ska ta lägenheten, så det blir halva januari hyran. Men ååå va jag vill ha den.
Nyrenoverat badrum, sovrummet hyfsat nyrenoverat också. Vardagsrummet och köket va lite äldre, det är det som gör att den är så charmig.
Nu kommer pappa också. Hej på er!

O happy day!

Yes Yes Yes
när jag precis hade kommit hem från jobbet ringde min mobil. Svarar och där i den andra änden av telefonen är det en trevlig kille som presenterar sig och frågar om jag fortfarande söker en lägenhet. Yes i do! 
Han börjar berätta om en lägenhet han hade ledig som ligger i ett bra område här i stan. En mysig liten tvåa på tredje våning. Intresserad? Självklart!
Så idag gott folk, ska jag kolla på denna lägenheten klockan 14.00. Lägenheten var även tom så kan flytta in när som :)
Min linje är på väg uppåt igen. Hoppas jag inte blir besviken.

27 dagar kvar tills jag och Alex åker! Tiden går så fort nu.
Tyvärr är det bara 2 dagar kvar tills Josefin åker hem :(
Imorgon ska jag umgås med henne och gråta en liten skvätt i hennes armar.

Va kul att jag kika in o skrev några rader. Skriver mer senare och berättar om lägenheten.
Tjiing tjiing


Jisses va jag älskar Hockey

Ja, speciellt när det är vinst för laget man håller på. 5-3 till Sverige i Junior VM.
Lovely!
En sak jag har tänkt på här nu efter matchen... finns det någon snygg hockey spelare? (ja, förutom bröderna Lundqvist. Henke är min dröm prins, fast det hör inte hit just nu.)
Tandlösa, snea näsor och lite, ja nästan snea i hela ansiktet. Så är det någon som vet en snygg hockey spelare så länka gärna en bild så man kan se.

Domarna idag var inte alls bra. Dömde enbart för Slovakien. Två straffar skulle Sverige ha haft, men icke, enbart 2 min. Sen fick Sverige en utvisningen för hög klubba när det va en Slovak som hade hög klubba!! DomarJ*vel! En till sak jag blev förbannad på var att de dömde bort ett mål för Sverige, det va helt klart ett godkänt mål. Åhhh.

Finalen ska ses på måndag natt.

Att bli idiotförklarad, det har hänt ett antal gånger

Ja, det händer väl mig ganska ofta, att jag blir idiotförklarad. Sist jag blev det vart för att jag sa ett ord jag visste var rätt men blev då hånad. Känns faktiskt väldigt mycket. Det är inte alltid som jag har rätt, men eftersom jag är ganska dum/korkad så säger jag ju inte något om jag inte visste det va sant. Vill inte att det ska bli sådana situationer där jag blir idiotförklarad. Men tyvärr blir det ju sådana situationer.
En sak jag sa som jag blev kallad för korkad var att Frölunda skulle spela mot Färjestad på Ullevi. Jag visste att jag hade läst det i någon tidning. nu stod det på nyhetskanalen.


Utomhusmatch på Ullevi 28/12 Frölunda möter Färjestad

Den planerade utomhusmatchen mellan Frölunda och Färjestad kommer enligt uppgift att gå av stapeln 28 december i år.


Publicerad 2 jan 2009 12:55
Uppdaterad Fri Jan 02 14:38:29 CET 2009
http://nyhetskanalen.se/1.790609/2009/01/02/utomhusmatch_pa_ullevi_28_12


Så vem var det som hade rätt och vem hade fel?

Å nu är jag bara så där negativ igen.

Början på det nya året... shit

Ligger hemma och är sjuk. Mådde riktigt dåligt i tisdags redan, men det stoppa inte mig från att åka till gbg och bo på hotell på nyårsafton. nej nej, aldrig i livet.

Nyårsafton va riktigt kul. Bada bubbelbad och basta innan vi gjorde iordning oss. Häligt att bara relaxa innan utgång.
Vi gick till bryggeriet strax innan halv tio där vi hade bokat bord i sista sekund. Nyårs supé blev det och himlans gott vart det! Jag och Josefin delade på en flaska vin.
Efter mycket och supergod mat och dryck gick vi vidare till BLVD. Det va inte alls så mycket folk där som jag trodde det skulle vara.
Det tråkiga var att vi stod i kön in på BLVD på tolvslaget! Men vi sa Gott Nytt År till varandra och va fortfarande glada. Vid den här tiden var det bara Josefin, Erik, Markus och jag kvar. Liza och Oliver hade vandrat tillbaka till hotellet. Förlåt mg nu Liza, men ni va faktiskt tråkiga..
Ja, efter två drinkar på BLVD gick vi tillbaka till Bryggeriet och fortsatte våran nyårsnatt där. Sen kom partydödaren som en våg över mig. Jag började må illa, va svimmfärdig och frös. Vid detta tillfället förstod jag att jag va riktigt sjuk och behövde mina kära droger (alvedon, nässpray och halstabletter).
Så vi gick till hotellet, kallt som tusan va det och en taxi gick inte att få tag på denna kväll.

Nyårsdagen mådde jag skit, frös och hade feber. Tog tåget till Herrljunga där min styvmamma hämta mig och jag åkte hem till pappa och la mig i soffan i väntan på min skjuts hem. 38.2  i temp hade jag, halsen va ett rivjärn och det kändes (känns) som att lungorna ska sprängas när jag hostar. Inte för att detta ska räcka, nej då.. jag har fått ögoninflammation nu också! Shit shit shit... Kan inte bli sjuk nu. Men fick sjukanmäla mig idag och imorgon. På söndag ska jag jobba. Kan banne mig inte vara sjuk hela helgen. Fan va mitt öga värker nu.

Alexandra var förbi tidigare med lite Ipren till mig, då jag bara hade 2 alvedon kvar och hon är så snäll, hon är en ängel.


RSS 2.0