Vad är det som gör att folk har så svårt att säga ja eller nej?

Det hade varit underbart och få ett positivt samtal. Ett där en kille säger att vi får lägenheten. Men ska man följa sin magkänsla så får vi inte ett positivt samtal, vi kommer att få ett negativt samtal.
Det är mycket som behövs och vi behöver två svar. Ett från han som ska (förhoppningsvis) köpa D's lägenhet och ett från mäklaren. Snart struntar jag i allt. Vi kommer inte att få en större lägenhet just nu, vi kommer att få vänta ett bra tag innan vi kan flytta till vårat gemensamma lilla krypin.
Det är alldeles för mycket som inte är 100.
Jag vill inte lägga ner mer energi på folk som inte kan bestämma sig.



Kom igen, Let´s go

Nu är det helg igen, underbart att vara ledig i två dagar. Ska hälsa på min älskade kusin imorgon. Har ju inte träffat henne på ett tag nu och har inte ens sett deras hus de köpte förra sommaren. Så imorgon blir det väl en heldag hos dem och prata massa skit.
Fredagsmys, kolla på Moon och slappa. Först blir det en liten sväng hem till P o R. Ska bara vänta på att Daniel ska komma hem från gymmet.

Regnar gör det ute också. Snart kan man väl säkert simma till jobbet.



Ja, nu blir man säkert dålig.

Jag hatar sprutor, jag hatar hur de ser ut. Sprutan mot svininfluensan gjorde inte ont. Man Fasiken vad jag hatar sprutor.
Imorgon är jag säkert dålig. Mår fortfarande lite illa efter att ha sett sprutan.
Bli jag sjuk är det morgondagens bekymmer.

Ikväll: Grey's Anatomy.

Nu vet jag varken ut eller in. Framtiden får tala för sig själv och jag skiter i vilket.


Guldet blev till silver

Tvåa i allsvenskan, tvåa i svenska cupen. Två helger i rad där det har varit lite neråt och sorg. Sorg för änglar. Nästa år hoppas vi att de spelar lika bra i både allsvenskan och svenska cupen, fast ännu bättre.
Nu är det Frölunda som gäller. Hoppas på ett guld där! Vi vill ju se ett guld i Göteborg.
Nog om sport.

Imorgon ska vi kolla på lägenheten, inte många vet om detta, bara ett fåtal. Hoppas på att den är lika fin i verkligheten som på bilderna. Håller tummarna så de blir blåa.
Vill så gärna ha något större, något som är mitt och hans. Har så mycket idéer om vad jag vill ha. Vet att jag (vi) ska få ett så fint vitrinskåp när vi bara får ett större place. Vi har ju ingen plats just nu. Sen så saknar jag min säng, min stora underbara säng och alla mina kuddar. Mitt stora täcke vill jag bara krypa in i.

Om circus en vecka fyller min lilla prins 1 år! Han börjar bli så stor nu. En 10(+-0)kilos klump som så gärna vill bli buren och även stå och studsa i knät på en. Orkar snart inte bära den lilla tjockisen.
Nästa söndag blir det 1 års kalas för familj och släktingar. På hans stora dag är det kalas för hans kompisar. Då ska jag dit, massa bebisar och leka med.

Nu ska jag slänga mig i bingen och läsa lite.
Natti.

Grå dag

Fredagskvällen var helt underbar. Lasse va helt otrolig och han låter likadant live som han gör på skiva.
Han är otrolig!

Idag är det en tråkig och grå måndag- Tvättar till 1700 och det är myskläder hela dagen. Önskar vi hade en egen tvättmaskin så man slapp boka tvättid och springa upp o ner hela tiden. Hade inte varit fel med en större lägenhet heller.
Kan känna ibland att man får lite småttpanik av att man inte har någonstans att stänga in sig i. Tänk o ha ett eget litet krypin med en stor fotölj och lite mysstämmning där man kan sitta i lugn o ro och bara läsa..

RSS 2.0