Lycka är att Älska dig


I fredags vart vi i Lerum på kvällen, lerums dagarna... Var inte så vidare värst kul. Sällskapet var betydligt trevligare än stället vi var på. Glas överalllt och medelålders män/kvinnor som var dyngraka och spillde överallt.
En kille fick smaka på batongen av en vakt och åkte ut med huvudet före, blev ett himla liv. Bord och stolar flög lite varstans.

Lördagen var man lagom bakis. Åkte en sväng till Allum och blomsterlandet.. Köpte vindruvsplantor till svägerskan åt brodern min. Han ville överraska henne men hon fick dock veta detta innan jag leverera blommorna. Tjäna i vilket fall som helst 100 kr på detta :)
Pinsamt värre var det när mitt kort inte funka inne på blomsterlandet, älsklingen fick vara min räddare i nöden och betala. Som han alltid säger- 'Vad skulle du göra utan mig?'... alltid samma svar- 'Gå under'.....
På Allum hitta jag två fina klänningar som självklart min otroligt snälla pojkvän betalade. Du är underbar, det vet du.
Vi blev bjuda hem till D's mamma för lite grillat och trevligt sällskap. Otroligt gott och perfekt bakismat.
Emanuel kika bort senare på kvällen och kolla på två filmer med oss.

Idag har vi varit på Ikea och shoppat. Nu är det jätte fint i lägenhet och det doftar sommar här inne. Nya doftljus och en ny hylla i hallen blev det +lite annat småttogott.
Nu ska vi kolla på Wallander och mysa.

Ha en bra söndagskväll allihopa...



Rosa kamera is da shit!

Igår fick vi hem ett postavi, så idag hämtade vi ut våran nya fina Rosa kamera! Så otroligt fin!
Blev nästan lite chockad när Daniel ville ha kameran i Rosa och inte i svart. Jag blev ju självklart jätte glad för en rosa kamera är så fint! :) Svart och silver är ju så vanligt också.

  


Ser ut som en pudel och känner mig inte 100%

Helgen va underbar!
Myste med hjärtat i fredags och somna gott i soffan båda två.. I lördags var Käckan här och hälsa på.
Karaokebar i Gbg med ett gäng härliga människor och pizza... Jag och Käckan rocka loss med att sjunga 'Ont det gör ont' och 'Vem vet'. Vi hade otroligt trevligt och min älsk sjöng han med. :)

Söndagen va inte alls lika underbar som lördagen, va rätt lagom bakis och seg hela dagen.
Igår var jag i Floby och permanenta mig, känner mig som en pudel. Alla säger att det är fint men jag har inte riktigt vant mig än vid att det är lockigt. Vill inte riktigt visa mig än för massa folk, men har inte direkt något val idag då jag ska jobba. Jag får helt enkelt stå ut med att känna mig som en pudel och se ut som Rambo (svärmors hund).
Vi skratta rätt gott åt mig igår när vi sa att jag ser ut som Rambo.

Ikväll ska jag jobba och det är sååå skönt att det bara är en kvällstur.


Äntligen helg

Nu är jag ledig hela helgen! Jobbar tisdag kväll, onsdag & torsdag dag. Bara tre dagar och behöver inte sova på jobbet. Kan sova hemma med min älsk och mysa.
Har sovit ganska dåligt de två sista dagarna på jobbet. Vaknat flera gånger och inatt vakna jag av att det regna som tusan ute!

Gårdagen va det full fart hela dagen! La mig en liten stund efter jobbet, sen va det bara att gå upp & ta en snabb dusch för att sedan dra vidare till Allum och köpa en present till Daniels pappa.
En snabb visit på Allum, hem och slänga i sig lite smörgåsar och sen va det iväg igen till Eggvena.
Tårta, kakor och kaffe hos pappa Hultgren, sen i väg hem till min mamma och säga hej snabbt innan hem till Floda. 
Var hemma i Floda vid sju tiden och slängde i mig lite korv med bröd. Sen va det raka vägen till jobbet för min sista natt denna veckan. 

Idag är vädret inte på topp och då har jag verkligen ingen lust till att göra något mer än att vara med älsk och mysa. 
Så vi får se vad som görs ikväll. Tacopaj står på matsedeln idag iallafall.

 

Vill att sommaren ska bli kanon

15 Augusti står vi på landvetter med våra stora väskor och väntar på att få gå på flyget som ska ta oss till Mallorca. Två veckor framför oss med sol, bad och drinkar. Steka på stranden varje dag och dansa loss på dansgolvet på natten.
Jag och Josefin, då kan man inte ha tråkigt. 
Vill att sommaren ska gå riktigt fort nu så det blir augusti och vi åker till värmen. 
Mallorca, sommarens höjdpunkt. Nedräkningen har börjat. 


Överraskningar är aldrig fel

Blev så glad när när jag skulle hämta posten idag!
I brevlådan låg ett litet paket till mig, äntligen har mina kläder kommit!!!
Ännu mera kläder, mer nytt. Så roligt!
Nu står maten i ugnen. Baconlindad kycklingfilé med mozzarella , potatisgratäng och pepparsås blir det idag.
Myskväll med avstängda mobiler och dörren låst. Idag ska vi umgås. Har inte blivit så mycket i helgen då jag har jobbat och D har tränat. Ikväll är det bara han och jag.

 

Bilderna från Teneriffa

Det är ett tag sen jag och Alex va på teneriffa. Nu äntligen har jag fått tummen ur och lägger nu upp lite bilder från våran resa. Längtar tillbaka, det va otroligt skönt att vara borta 1 vecka och ha semester. Alex är ju oslagbar.



 En liten ödla som låg och sola vid våra solstolar


Jag vill ha semester nu.

Idag är det tvätt och städ dag hemma...
Ska göra plättar till min darling också.

Shit va trött man är efter jobbet idag.

Stöld, hot och idiot med batong

Lördag va det utgång med käckan i Borås. Först blev det 30 års kalas hos Jonas och sen gick vi vidare till X&Y.
Blev lite alkoholintag och jag hade jätte kul ute med Käckan, va längesen vi festa ihop nu. Hoppas på en utgång med henne snart igen :)

Söndagen vakna man lite bakis och ville mest ligga i soffan hela dagen och glo på film och dricka cola. Kl fyra skulle vi hem till Daniels mamma och käka lite mat, vi blev bara drygt 1 ½ timma försenade.

Strax innan vi skulle åka ser vi och hör en snubbe gå utanför lägenheten och skriker. Daniel är på väg till bilen och ser snubben springa efter en bil här inne på området, han vänder och går efter daniel som sprang upp och in i lägenheten där vi låste om oss. Jag fatta ingenting och blev väldigt rädd.
Killen springer runt full som ett as och han har en batong i handen.
Jag ringer polisen medans D pratar med sin morbror i telefon. Det visade sig att snubben va ute efter grann tjejen. Fatta att hon va rädd! Ensam hemma och blir jagad. Usch!

Polisen kommer, vi ger dom reg numret på bilen de åkte i och de skulle iväg och leta efter dessa killar. När vi gör ett nytt försök att åka hem till D's mamma ser vi att de kommer tillbaka, men ingen polis.
Vi åker hem igen och kollar vart de tar vägen. De går runt här i området och letar efter våran granne. Vi ringer polisen igen och vi väntar på dom. Vi ser att bilen kör ut från området upp mot skolan och försvinner. Polisen kommer bara ca 40 min efter att vi ringt och de sagt att det skickar en patrull. När de väl kommer är de arga på oss för att vi ringer!!!?? 
Vi förklarar ännu en gång vad som hänt här under dagen och att han springer runt med en batong. Det bor ju för fasiken barnfamiljer och gamlingar här! Snubben som springer runt är ju inte frisk i huvudet! 

Vi hade större koll på vart de här snubbarna va än vad polisen hade. Efter ett tag ringer D's mobil och då får vi veta att de står nere vid affären. Vi berättar för polisen och de åker dit. Vi efter och ser då att polisen åker efter de här idioterna. De stannar vid infarten till stationen och poliserna griper denna idiot som hade batongen. 
Lite skratt fick vi efter allt som hänt iaf.
Ja, det händer mycket saker här i Floda och jag börjar ju nästan fundera på vart jag har flyttat.  
 


Jävla idioter!

Vakna strax efter tre i natt av att larmet på min älsklings bil gick... Ut springande i kalsonger till bilen och jagar i väg två killar som har stulit en fälg på hans bil! Helt nya fälgar och två andra blev förstörda. Så jävla tråkigt och man blir gött förbannad när folk förstör!
Han går upp igen, byter om och ringer Markus.. Nu va det jakt som gällde.
Ringer polisen och gör en anmälan medans D och M springer efter ena killen, men tappar bort honom vid stationen..
Vid flera tillfällen på kvällen va det några som såg dessa killar, att de vågar komma tillbaka är ju helt ofattbart!
En granne jaga iväg dom och såg att de försvann vid Ladan.
Men, tre timmar senare är de tillbaka och lyckas få med sig en fälg.

I över en timma leta vi efter fälgen och killarna... Blev inte mycket sömn i natt för min älskling. Nu är han på jobbet och försöker jobba, går väl så där med det.
Va väldigt nervös under tiden de va och leta, va fan skulle hände om de fick tag på idioterna?
Hädanefter sover vi med larmdosan vid sängen...
Jag tänkte ta med mig ett skohorn när jag va o leta, men va fan skulle jag göra med det? Herregud.. Idioter finns det överallt!

Fotboll ikväll

Ikväll blir det fotboll med Hjärtat och vännerna... Borås Arena, ikväll 20.00. Elfsborg-IFK Göteborg. Hoppas, hoppas IFK vinner ikväll.

Musen rör sig inte

Lena säger:

nu funkar musen
Lena säger:

haha

Josefin- tvätta säger:

hahah vad var felet??

Josefin- tvätta säger:

"felet"

Lena säger:

HAha, fick dra ut och stoppa in kabeln

Josefin- tvätta säger:

ahahhahahahahahhahahahahaha

Min och Josefins dåliga humor...


John Mayer-Stop this train

Sitter vid datorn och lyssnar på spotify och John Mayer's låt Stop this train. Den är fin.
D är på gymet, sen ska vi dra in till stan och gå på bio. Wolverine är filmen vi ska se idag. Sist såg vi 

The Haunting in Connecticut. 
Att se en skräckfilm på bio är inte kul, man hoppar till och börjar sedan asgarva för att man blev så rädd. Ja visst är det ganska kul, det är kul att se andra hoppa till, höra när andra skriker till och sedan förstå att de andra tänker samma sak. 
Daniel hoppa till ett antal gånger. Enbart för att jag höll hårt i hans arm och skrämde honom när jag blev rädd. Jag är fruktansvärt lättskrämd men älskar skräckfilmer. Får en adrenalin kick av det, sen kan jag dock inte sova själv eller med lampan släckt. Är lite av en mes.  


Gårdagen spenderades av illamående (Nej, inte gravid) . Efter att ha ätit kebab mådde jag illa hela dagen och kvällen. Nisse hade fest men jag fick hoppa över den. Hade inte haft kul ändå. Gick och la mig strax efter tio och vakna när Daniel ringde och han va på väg hem och ville ha sällskap.
Han hade lite dåligt samvete för att han gick på fest utan mig, tyckte jag inte han skulle ha. Hur kul hade han haft det här hemma när jag mådde dåligt? Nä, varför skulle han ha tråkigt för.. Då hade jag haft dåligt samvete istället.
 
Inte nog med att jag redan mådde illa, blev lite mer illamående och svimfärdig när jag fick plåstra om en kompis som klämt sig i balkongdörren. Blev skakis och fick gå ut några gånger innan jag var klar. Blod på hela byxorna och han va helt kritvit i ansiktet. Bra då att jag har lite svårt med mycket blod. Va gör man inte när folk ringer och ber mig komma...

Nä om man ska göra iordning sig innan darling kommer hem så han slipper vänta för länge på mig.

RSS 2.0