Hej mitt vinterland

Det va nästan snöstorm när jag åkte från jobbet strax innan tio imorses, Jag och Alex börja sjunga på 'hej mitt vinterland' och när hon sedan bytte radiokanal så spelade dom den låten på mix megapol. Jisses, det är ju en jullåt!!
Nu har det [tackolov] slutat snöa. Är fruktansvärt jobbigt att gå till bussen när det snöar för mycket.
Om 1 timma ska jag tillbaka till jobbet för att jobba kvällen. Slutar kl nio ikväll så det är skönt. Lite ledigt fick jag idag ändå. Iaf 3½ timma :)
Sista turen nu, sen är jag ledig tills på onsdag nästa vecka. Sååå underbart.

På lördag är det min systers bröllop, är inte nervös nu men kommer väl att bli det imorgon eller på lördag. Man vet aldrig, kanske t om svimmar när vi står där framme vid altaret. Shit. Inte tänka så nu.

Söndag åker jag hem till Daniel och stannar där i några dagar, skönt att bara komma bort ett tag. Vara med en person man tycker om och som man har fruktansvärt roligt ihop med.
Tisdagen ska jag in till stan och fika med John, får ju passa på när man väl är Floda. Hälsa på min brorson hinner jag med också.
Snart har jag semster igen, en vecka.. Åka till Sälen och bryta lite ben och sitta på afterskin och dricka lite gott. Härligt värre.

Angående mitt förra inlägg.. Jag skrev att jag inte ville prata om något och då får ni faktiskt respektera det! Jag har igen ork eller lust att gå in på massa detaljer.

Punkt slut.


Koffein och nikotin

Nu vart det ett tag sen jag skrev lite här.. Har inte haft någon tid över för att hinna.

Den sista tiden har jag haft fullt upp, har nästan inte ens haft tid över för att äta. Har rasat lite i vikt och skakar som ett asplöv. Lever på kaffe och någon smörgås om dagen (förutom på jobbet, då äter jag)
Idag är jag ledig, HEL ledig. Ska ner till knalleland, hämta ut ett paket och köpa papper.
Ikväll ska Klas kanske komma bort, har inte träffats på ett tag nu. Förutom en jätte snabb sväng i lördags när han lämna av syster min.

I fredags var det min systers möhippa. Hela dagen blev till att laga mat, göra alla inköp för kvällen, springa runt i massa affärer och lämna saker. Duka och fixa här hemma. Klockan 18.30 möttes vi utanför Gocartcity där vi skulle köra lite 5-kamp. Syster kom till stan kl 18, hon fick då springa runt (själv) på stan i 1 timma för att göra lite uppdrag.
Hon fick hämta paket på Cervera, Åhléns, Grand hotell och Cassels. Hon fick köpa sig en chokladkaka och seda en kaffe som hon fick ge bort till någon hon träffa på stan. Lite pinsamt fick det allt vara.
Klockan 19 blev hon hämtad utanför Grand som körde henne till oss.
19.30 drog 5-kampen igång, eftersom vi bara va 9 st fick hon köra alla grenar två gånger. Hon va liiite trött efter detta. Haha.
Efter 5-kampen drog vi hem till mig, åt lite mat och sjöng Lips. Vid ett tiden drog alla hem och jag städade upp lite innan sängen kallade på mig. Upp till jobbet dagen efter, tur jag inte vart full.

Jobbade lördag-söndag (13-13). Daniel hämtade mig på jobbet och sen bjöd han mig på restaurang, snäll han är :)
Kvällen blev till att vi bara låg i sängen och kolla på film, myste och drack lite vin. Så underbart.

Det här med sluta röka, det gick åt helvete för mig. Har rökt tillofrån efter teneriffa, då det blev som värst med allt fram o tillbaka. Har inte mått så bra men inget jag vill prata om och sen har det varit mycket runt omkring. Snart är det förhoppningsvis över och jag kan återgå till det normala där det inte är några ciggaretter inräknade. Den tiden kommer.

Satt på golvet på jobbet i onsdags förra veckan. Vi räknade ut hur mycket koppar kaffe det går på 1 paket. 50 koppar på 1 paket, jag dricker ca 10 koppar om dagen, det blir ca 1 paket på 5 dagar. Kaffe är inte bra och jag måste sluta dricka så mycket. Ska försöka dricka max 4 koppar om dagen. Inte konstigt jag skakar så mycket, har ingen ork heller, förutom när jag är på jobbet. Äta ordentligt är väl en fördel oxå. Nä va ointressant detta va.
Nu ska jag ta på mig kläder och sedan gå till knalleland.


Allt är sig likt men ändå annorlunda

Gårdagen sitter fast printat i huvudet på mig, kan inte få det att försvinna. Vill inte att det ska försvinna. En underbar stund. Har inte kunnat tänka klart, har suttit i  min egna lilla värld nästan hela dagen. Att en människa kan få en att må så bra är nästan helt ofattbart för mig. Det finns goda männsikor där ute, de som bryr sig och lyssnar.

Träffade min underbara Mickis i onsdags och sov över på hennes obekväma soffa. Kolla på film och hade allmänt trevligt. Det är kul att komma till Ljung, till Mickis. Hatar annars herrljunga kommun. Trivs som fisken i vattnet hos henne.
Jag, Mickis, Lina och Neuza åkte pulka efter bilen (eller inte jag, de gjorde) va riktigt kul, men ett självmordsuppdrag. Efter 2 timmar va vi alla jätte frusna (mest jag) och åkte hem.
Hyrde en film på shell och åkte hem till Mickis och värmde mig med en filt och en varm Daniel i soffan [haha]
Marika och Lisa kom förbi senare och stanna ett bra tag. Trevlgit trevligt va det.

Nu sitter jag här hos mor min i mörkret och kikar runt lite och blir galen på katterna.
Imorgon är det min kusins bröllop. Ska vara i Lerum 14.30 och stannar sedan i Floda efteråt.
På söndag blir det mys med lillkillen. Ledig tills på tisdag kl 13. Gött e det!

Ja fint ska det va!




Tillbaka till verkligheten

En underbar resa väntade oss på Teneriffa. Vädret varierade varje dag, solen hade vi varje dag, inte hela tiden bara. Men tillräckligt för att vi skulle vara glada. Värme hade vi ju medans det va minus grader här hemma. 
Sola varje dag, drack drinkar vid poolen, spela biljard när solen gick i moln och åt massa med god mat! Personalen på hotellet var jätte trevliga (kan det  för att  vi va de enda unga ensamma tjejerna?) Sammanlagt av ca 300-400 va det 15 st unga personer. Vi bodde med andra ord på ett pensionärshotell!  
Men vi hade verkligen semester och njöt verkligen.
Bada inte i havet, va alldeles för kallt. Därimot bada vi i saltvattenspoolerna, iaf 1 gång. 18 grader i vattnet, trodde jag skulle frysa ihjäl! Poolen på hotellet va inte heller varm. Så vi bada sammanlagt 2 gånger.
Onsdagen var det storm, regna in på hotellet och de fick barikera dörrarna som gick ut mot poolen. Men vi tog med oss drinkar upp på rummet och spela lite kort och yatzy.

kort och gott. Orkar inte skriva ner allt.
Resan va klart den bästa och bilder kommer senare.


Teneriffa here we come

Nu sitter vi här på landvetter o firar våran semester med en öl och en cider :). Klockan är 05.15 och det är bara vi som dricker alkohol. Fint ska det va! Mobilerna är avstängda i 1 vecka o vi är åter anträffbar 8 feb. Är det semester så är det. See you next week. Puss lena o alex. Såg precis christer i stefan o christer :-p haha. Kändis på plats.

RSS 2.0