Ansiktsbehandling

Fick en ansiktsbehandling av min älskade pojkvän i födelsedags present. Så idag kl 17 ska jag trippa iväg när till centrum och njuta i 1 timma av denna behandling. Vet inte riktigt hur länge jag velat ha en ansiktsbehandling och nu äntligen ska jag göra en.

Fick mycket fint på min dag:
  • En fin present korg fullt med gottigheter och en bok (Nicole Richie) Från Josefin
  • 6 vin glas från från mamma, bröder och styvfar
  • 4 Cocktailglas från syster
  • Presentkort på Allum från Daniels mamma och styvfar
  • Verktygslåda från Pappa och styvmamma
  • En stor solros från lillebror
  • En lampa och Nikotin "snus" från Bror Fredde, Jessica och Leo
  • Ansiktsbehandling från min Älskling
  • Blomsterbud från Käckan
  • En stor bukett från Pierre, Sanne, Nils och Robert
  • 4 st 1 liters bacardi Breezer från Joel
  • Pengar från mormor
Nu ska jag ta hand om min sjuka pojkvän och sedan göra mig iordning.

Min födelsedag och en helt underbar helg

Min hjärtevän Josefin var här hela helgen, fredag till söndag..
Hade kalas i fredags för familjen och Josefin fanns även på plats. Lördagen blev det lite shopping på allum, färgning av mitt hår och sedan förfest och utgång på kvällen.

Söndagen blev lugn med en pizza och sedan halv sju bio med hjärtat och vänner.



Imorgon.....

.. är det min dag. Imorgon blir jag 24 år. Kalas med mina nära och kära.
Min familj är stor med ett x antal syskon och föräldrar/styvföräldrar. Sen är det Daniels mamma och pappa och deras respektive. Josefin och min lilla älskling kommer självklart också.

fullt hus hela kvällen och hela helgen...
Kommer att bli en rolig helg, Josefin är ju här hela helgen.

Under ett parasoll med mig

Vissa saker gör att man vill tillbaka. Maten, solen, havet. Att ligga på en stor skön säng vid relax poolen är inte illa tippat. När det är som varmast är det faktiskt väldigt skönt att ligga i skuggan och läsa en bra bok.

 

 

 




Antichrist-bra eller dålig?

Igår låg vi i sängen och kolla på Antichrist.. Den mest störda film jag sett på länge! Inte kunde vi kolla klart på den heller.
Avklippta könsorgan, krossade skrev, blodig ejakulation och sex hela tiden. Såg ibland ut som en hemsk mjukporr film. Att hon sedan borra igenom hans ben gjorde ju inte filmen bättre. Gick inte att se på filmen, fick ont i magen och blev rent utsagt illamående.
Den hade fått bra betyg, men fick det inte utav oss. Är det sadister som har betygsatt den filmen? Hon i filmen är psykisk störd och hennes man är terapeut. Drama stod det att det skulle vara, men icke.. En skräckfilm va det. Älskar skräckfilmer men denna va alldeles för mycket. Säger bara en sak-Mardrömmar, illamående.



Kräftskiva..

Jag är glad att min pojkvän tänker på mig, att han bryr sig. Igår fick jag sålt min Laptop till Daniels kompis. Han behövde en dator nu när han ska flytta och som tur va så ville han köpa min, fast att ljudet inte fungerar. Vilken himla tur att Daniel fråga honom! Så lite extra pengar är inte fel någonstans. Lite extra har jag jobbet denna månaden så det blir lite extra där också.

Om 9 dagar fyller jag år. 24 är inte någon speciell ålder att fylla men i år ska jag ha lite kalas hemma för familjen. Det har jag inte haft på 4 år så jag tror nog att alla i familjen blev lite chockade. De har inte varit hemma hos mig och Daniel än heller så nu har de ju en bra anledning att komma och hälsa på.

Jobbar kväll idag, ledig imorgon och jobbar hela helgen och måndag. Ledig tisdag och jobbar sedan onsdag, torsdag och fredag.
Nä nu in i duschen och sen dra till jobbet, kräftskiva på jobbet idag.

Hösten är runt hörnet

Sitter hemma hos älsklingens mamma, vårat hem den kommande veckan. Renovering av badrummet pågår just nu för fulla muggar. Liten överraskning när man kommer hem när det är klart, vet bara vilken färg golvet ska ha. Ska bli kul!
Under tiden jag var på Mallorca byggde min älskling en garderob till mig, en jätte fin Walk-in-closet som jag så länge har velat ha! Han är bäst min Daniel! Nytt köksbord blev det också.

Kom hem i lördags vid tre tiden på eftermiddagen, hjärtat hämta mig på landvetter och vi åkte hem till hans mamma och åt mat. Va hur skönt som helst och komma hem till hjärtat mitt, kunde inte sluta pussa honom.

På torsdag börjar jag jobba på mitt nya jobb, spännande och jobbar tyvärr denna helgen.. Lite tråkigt att jobba helg första veckan men det funkar. Är sköna tider.


RSS 2.0