The big game tonight, Frölunda vs Färjestad!

Snart, om sisådär 30 min sitter jag under filten i soffan och kollar på matchen mellan Frölunda och Färjestad. Hoppas på vinst för laget från Götet. Ensam hemma. Daniel hatar hockey.

Har idag fått packa en låda, EN. Ingen mer, Daniel vägrar ju att ta upp de andra lådorna från bilen. Jag hatar att stressa med att packa ner i flyttlådorna, blir ingen ordning alls då och vill helst av allt göra det själv. Gör jag det själv blir det så som jag vill ha det och då känns det bra. Det kommer säkert bli massa stress då jag kommer att jobba mycket nästa vecka och jobbar hela helgen innan vi flyttar. D har ingen aning om hur jag blir när jag flyttar, speciellt om alla saker är packade dagen då vi flyttar. Mina bröder är experter på att veta hur jag är vid en flytt. Är nog därför alla "jobbar" eller "är i Åre då". Jag förstår dom. Jag är hemsk.
När är det för tidigt att börja packa för en flytt? Det är två veckor kvar idag tills vi får nycklarna.

Min lilla älsklings kille kommer på lördag och sover över! Ska bli så kul, räknar med lite jobbigt oxå. Han är ju trots allt bara 1 år. Därav varför jag vill börja packa lite, Leo ska ju ta på precis allt som finns och vill inte att något ska gå sönder så han skadar sig.

Jaja, ensam framför tven och hockeyn ikväll. Tvätten hänger på tork och kaffet är klart. Lovely.

Det gråa och regniga byttes ut mot vitt och glittrande

Det snöar mycket ute nu. Alldeles vitt och det är så fint och mysigt. Imorgon blir det en härlig morgonpromenad till jobbet med Åsa. Snön lyser upp mycket och det behövs ingen lampa på strandpromenaden där vi går.
Inga gatulampor och en smal liten väg är det som kallas strandpromenaden. Det är mysigt nu på vintern när det ligger snö överallt och det är is på sjön.
Långkalsonger, röda kinder och en kall nästipp är vad vintern bjuder på. Inte den roligaste årstiden men det kan nog vara den mysigaste.

Luktar julmat när man går förbi hos folk, julgodis hos någon annan och glögg.
Julskinkan är det bästa och janssons frestelse kommer på andra plats.
I lördags blev det lite julgodisbak här hemma i vårat lilla kök. Snickers, Rice Crispies, Annorlunda knäck, panaforte och nötchoklad blev det. Skulle gjort två till men orkade inte då knäcken blev klar efter 23 i lördags kväll.
Daniel var på julbord med jobbet och han fick jag hämta vid 3 på natten. Fick sova lite innan jag satte mig i en kall bil och körde mot partille. 

Idag åkte jag hem till Fredde, Jessica och Leo efter jobbet. Där delades det ut julklappar. Leo fick en mysdress och en fräck liten blårutig skjorta med tillhörande svart slips utav mig och D. Vi fick en låda med ostknivar och en bok om ost och ett set med badrumsporslin i svart, detta utav Leo [haha]. Jag fick en kaffedrinksbok utav min lilla groda. Allt va jätte fint och prcis vad vi behöver nu när vi ska flytta.



Nu ska jag nog trycka i mig massa choklad som jag fick av mitt hjärta.
Ha en underbar vit vinterkväll.

Avatar



Avatar. Årets bästa film, om inte den bästa filmen jag sett.
Blir till att se den i 3D också.

Snart är det Julafton

och jag jobbar julaftonskväll.. Trevligt.
Igår blev det lite julgodis- Snickers, rice crispies, panaforte, nötchokladkola och misslyckad annorlunda knäck. Blev för seg, den skulle ju vara hård. Men men, blev nöjd ändå.

Idag blir det kalvstek till middag. Daniel är lite bakis efter julbordet igår och det blir då ingen pizza för honom!
Nä ringa Josefin och ta mig en cigg.

Love to you all

White snow

Ligger lite snö på marken, kallt som fan ute men det är fint. Snöar tillofrån, om det ändå kunde komma lite mer snö. Vill att det ska bli lite ljusare ute. Några plusgrader, snö och solsken är otroligt fint! Så vill jag ha. Hoppas på en vit jul. Julen ska inte direkt firas, jobbar julaftonskväll, juldagen, annandagjul och söndagen efter jul. Hinner med lite julmat på julafton och kan umgås med Daniel på morgonen och kvällen.
Inga julklappar, det har vi bestämt. Jo, vi ska köpa något litet till hans mamma och styvfar. Och till lilla prinsen Leo.

In Flames spelade på hemmaplan i lördags, det va riktigt bra! Lite segt att det va fyra förband och de höll på i nästan 4 timmar. Ville ju se In Flames! Träsmak i röven va bara en sak.
Killswitch och Dead by april va grymt bra! De andra två banden va väl inte såå jätte bra.
Blev lite bilder och filmade lite. Bilderna blev inte jätte bra, min kamera är fucked up! Men kul hade vi.
Daniel fick världens skallebank och vi såg inte hela konserten. Lite synd, men det är ju inte jätte kul att sitta på en konsert med världens skallebank. Jag har redan sett In Flames tidigare och det kommer fler tillfällen då man kan se dom.

Nu ska jag snart åka till jobbet. Imorgon är jag ledig och ska på julbord med jobbet, på jobbet. Ser jag framemot.

När man har tråkigt en fredag eftermiddag innan jobbet.

En liten lista jag hitta på en av mina favorit bloggar. Hoppas att det inte gör något att jag stal denna.


Senaste köpet: Ett par svarta skinnstövlar/boots.
Senaste förälskelse- D, min förälskelse och kärlek.
Senast förbannad på: Mig själv, är så förbannat omogen ibland.
Senaste sms:set var ifrån- Josefin, skickar sms från värmen och gör mig otroligt avundsjuk.
Vilken är den bästa/värsta stilen du haft? oj, kommer inte ihåg bästa. Värsta är nog "kickers" stilen. Jisses va man såg ut!
I väskan har jag: Mitt liv (kalender), beige/brunt läppglans, aloevera lypsyl, halstabletter.
Det absolut fulaste som finns- Cameltoe!
Har du några känslor? O ja!
Mest överanvända ord: Se där ja!
Vem är bäst på hela planeten? Min pappa, han kan allt!
Hur smart är du på en valfri skala? Hmm, 3 av 10
Till frukost äter jag: Ibland kaffe och en cigg. Ibland ägg, juice, smörgås och gröt.
Här lunchar jag: På jobbet, blir då kanske en frukt. Annars hoppar jag lunchen
Hit går jag efter jobbet: Hem, finns ju ingenstans att gå här i Floda.
En onsdagskväll går jag: Till soffan och glor på Grey's, som tyvärr har säsongsuppehåll nu. Eller direkt till sängen efter att ha jobbat hela kvällen.
På torsdagen vaknar jag: Med skallebank som jag oftast gör.
Har du någonsin?
Googlat dig själv- Yes, hittar ingen om mig bara om andra med samma eller liknande namn.
Sökt efter ditt namn på Flashback- Nej.
Fejkat en stämpel för att komma in på krogen- Haha, ja när det va parken i Herrljunga och man planka in. Då va man väl runt 13/14 år.
Ljugit om din ålder- Ja, ibland att jag är yngre men oftast att jag är äldre än vad jag är. Tyvärr går ingen på det.
Druckit slattar- Nej, usch o fy.



Motgångar och medgångar

I mitt tidigare inlägg va jag väldigt negativ med större lägenhet och allt.
Lägenheten vi var och kolla på kändes alldeles för långt bort och det va väldigt mycket som behövdes göra där. Men vi visste vad vi skulle ge oss in i och la bud. Det va fem st som buda och vi la oss efter ett tag. Det blev alldeles för mycket pengar för den. Så jag var inställd på att bo kvar här ett tag till.

Men, ibland har man tur. Det fanns en till tvåa i samma område fast lite dyrare. Den va nyrenoverad och jätte fin.
Vi gick och kolla på den, blev en privatvisning då D känner mäklaren. Självklart ville vi ha den och vi la ett bud på utgångspriset. D och mäklaren prata i telefon ganska mkt och vi fick den!

12 Januari flyttar vi in i den och jag är överlycklig. Äntligen har vi en lägenhet som vi har gemensamt!

Nu ska jag åka till alingsås och hämta J. Ikväll ska vi ut!

RSS 2.0