Underbara Mallorca

Solen skiner, varmt som tusan och det ar bara helt underbart har.
Badar varje dag och ar just nu pa vag ner till havet, smiter forbi datorn en snabbsvang bara..

Vill inte aka hem till kalla sverige! Men det ar lite mindre an tva veckor kvar..
Nu sola och bada vid havet.

Mitt Hjärta tar några extra varv när jag ser dig



Det är ingen hemlighet att jag är kär i denna killen, min Daniel.

Första gången vi träffades var när han och Kristian hämtade mig och Johanna i Borås. Vi skulle hem till Daniel på förfest och sedan ut i Gbg. Detta var Halloween förra året. Jag tyckte att han var störtskön första gången vi träffades, han va en kille helt i min smak. Det fanns dock ett problem då. Han var/är en av mina bästa vänners lillebror. Så nä, inget hände då, inga planer på att något skulle hända. Han sov på sin soffa den natten och jag i hans säng. Han var/är en gentleman. Vi skratta och hade jätte kul ihop (det har vi fortfarande).

Första gången vi sov ihop var hemma hos hans syster. Inget hände då heller, han höll om mig hela natten och jag kände mig trygg. Han försökte ingenting. Vi sov ihop många gånger utan att något hände. Vi myste bara, skratta och prata. Ibland hela nätterna.

I januari i år börja vi dejta. Det va helt ok att vi gjorde det för hans syster. Hon tyckte det va tråkigt att jag inte var kär först men såg att jag tyckte mycket om honom. Jag hade sagt länge att jag inte ville ha någon pojkvän, men när Daniel kom vill jag ha honom. Vi dejtade några veckor och veckan innan jag skulle åka på semester till sälen med hans familj och han så fråga jag chans på honom. Jag vet, det gjorde man i låg/mellanstadiet. Men varför kan inte vuxna göra det nu? Han fråga chans på mig först, men då sa jag kanske. Han sa (som tur va) ja när jag fråga.

Nu har vi varit tillsammans i fem månader och bor i hans lägenhet i Floda. Jag kan vara mig själv när jag är med Daniel. Han är underbar på alla sätt och vis och jag är så glad att jag har honom i mitt liv. Jag är överlycklig att han inte tröttnat på mig (inte än iallafall).
Så Daniel, jag älskar dig. Du är min prins, min plutt och min mysbuddie.

 

2006-England, Doris, Hultsfred...



Jag och Josefin hamna på året 2006. Vi pratade om Hultsfred, England , Lisa Ekdahl och inte minst om våran Doris :)
Våran Doris var den bästa.. En Grå/silvrig Mazda 626 -89... Josefin ägde henne våren/sommaren -06 och jag hösten/vintern.. Efter vintern fick hon skrotas, hon hade en cancer som ej gick att bota.. Hennes Cd-spelare finns kvar som minne [haha].
Hon blev verkligen körd tills hon gick i bitar..

Våren 2006 var den bästa våren! Vi hade kul varje dag. Drack massa te och satt i fönstret hos mig och röka hela dagarna. När vi sov hos varandra prata vi hela natten lång. Vi pratade så mycket att Josefin inte fick sova över hos oss när Markus var hemma på veckorna och skulle jobba dagen efter. Förstår inte varför.

Hultsfred, vilken värme det va det året! Gummi stövlarna jag köpte fick inte ens följa med i packningen.. Många bra konserter och mycket folk och skratt hela tiden. In Flames a ju bäst :)




Om 10 dagar är vi på Mallorca

Solen tittar äntligen fram efter några veckor av regn. Den är så välkommen så och den får mer än gärna stanna kvar!
Jag vill ha sol, jag vill ha värme. Det har varit riktigt höst väder nu det senaste och man blir ju nästan lite deprimerad.


Har jobbat mina två första nätter av min sista vecka, nu är jag ledig i två nätter och sen gör jag mina sista tre nätter! Denna veckan är seg som tusan och jag vill att det ska vara den 15 augusti! Jag vill åka nu, jag vill till värmen! Jag vill ligga på stranden med en bra bok och steka. 10 dagar kvar. Semester i två veckor och sen börja på mitt nya jobb! Jag längtar!
Dagen efter blir det fotboll med bror, styvbröder, kompisar och älsklingen. IFK möter Elfsborg för sista gången denna säsong och jag hoppas innerligt att IFK vinner!


RSS 2.0