Maskerad ikväll

Ikväll ska jag på syrrans maskerad. Bilder kommer imorgon.
P&K

Ingen träning idag heller

Dunderförkyld. Kan nästan inte andas genom näsan. Blir ännu en ofrivillig vilodag från träningen.

Idag har det blivit 2 st shakes, en till frulle och en till lunch. Meningen är ju att det bara ska vara en om dagen, men har man ingen mat hemma så. Ikväll blir det en färgglad middag med D. Måste först åka och handla.

Man vet vad man betyder

Jag kan inte hjälpa att jag blir irriterad. Jag kan inte hjälpa att jag är som jag är. Jag vet vad kan och inte kan. Jag vill inte ge upp i första taget, jag vet när jag är besegrad. Jag låter dock inte andra göra saker åt mig hela tiden! Jag lär mig saker, det är ju det man lär sig när man är liten av pappa och mamma. I mitt fall pappa. Jag ber enbart om hjälp när jag vet att jag inte klarar av något eller verkligen har fastnat. Kalla det va f*n du vill. Just nu är jag irriterad för att människan vägrar prata med mig, vägrar svara på frågor. Jag ger upp nu!
Jag är nog inte den där glada Lena längre. Nä, jag är anti nu. Finns bara ett fåtal människor som jag bryr mig om. De personerna vet vilka de är.



HerbaLife

Nu har jag börjat sälja massa nya produkter. Efter att ha sålt Oriflame och tupperware har jag nu börjat sälja HerbaLife. Det som är annorlunda med HerbaLife är att nu kontrollerar jag min vikt, nu är jag en Wellness Coach. Spännande och mycket på samma gång. Mycket att lära sig, mycket att ta in. Utbildningar, Team Calls varje vecka och Seminarium varje månad. Detta plus min tjänst på 75%.

Någon som är intresserad? Lämna ett avtryck så hör jag av mig.
P&K

Måndag, ny vecka och nya tag

Idag blir det ingen vilodag. Idag ska det tränas för fulla muggar och tänkte börja med lite knäböj här hemma framför tven. Sen när D kommer hem blir det en tripp upp till gymmet för att köra ett hårt pass. Blir nog löpbandet idag, kanske 5 km löpning. Benen ska tränas och ryggen likaså. Magen tränas alltid för det behöver den! Kan ju inte ha allt överflödigt fett som hänger här och där. Ordning och reda på magen ska det bli!

Igår skottade jag och D hans mammas uppfart. Det va inte lite snö som kommit under natten. Blev lite irriterad på hans syster som inte gjorde någonting. Hon kunde inte ens backa sin bil 1 meter. Skit samma nu, gjort är gjort och går inte att ändra nu. Vissa kan/får aldrig lära sig att man inte kan göra allt åt en. Just nu, inte mina problem.
Ont i ryggen efter att ha vridit mig på något konstigt sett på jobbet. Kanske även från skottningen igår.

Nu kolla på Ellen och träna lite.
P&K

Lördagsmys

Fastnade med bilen precis utanför jobbet imorse, lagom kul då man är jätte trött och bara vill ha kaffe! Massa massa snö och jag är så trött på den nu. Nu vill jag ha sol, vår och plusgrader. Lite grönt och blommor här och där. Kunna gå i skinnjackan och tygskorna. Inte behöva ta på sig massa kläder för att gå till affären. Flipflop, å va jag längtar! Meter snö utanför, olyckor hela tiden och denna kylan! Tvi för den!
Nu vill jag korka upp en flaska vin, mysa i soffan till melodifestivalen och sedan somna gott i sängen med en förkyld Daniel. Att han är förkyld är mindre kul bara.


Bild tagen 2008

Ännu en vilodag

Va egentligen meningen att jag skulle träna idag vid tio tiden. Men jag valde sovmorgon till 11 och sen frukost framför tven. Dricker mitt kaffe och kollar på biggest loser.
På söndag blir det träning iallafall, då börjar jag jobba kl 16. Idag börjar jag 14. Är fortfarande lite trött och skulle gärna vilja ligga i sängen hela dagen. Det va längesen jag hade en sån dag.

Nu ska jag kika på lite resor. Jag och älsk vill åka bort i sommar.
P&K

Jobb, jobb & jobb

Jobba hela helgen.. Usch va jag inte känner för att jobba.
Idag är det en sån där dag då jag inte vill vara här. Vill bort. Undrar om man ska ta semester och dra upp.
Bara någon dag.
Ja ja, kommer inte bli av ändå. Är inte på strålande humör nu.

Idag fyller killen år, så grattis till honom.

Sms avi

Fick ett sms när jag skottade hemma hos svärmor. Mina träningshandskar jag beställde i måndags från Better Bodies har kommit! Så på väg hem körde jag förbi sött&gott och hämtade mitt lilla paket.
Idag ska jag träna så då kan jag använda de små handskarna!


När allting är vitt och glittrande


Det är så mysigt att gå strandpromenaden nu. På väg hem från
jobbet igår tog jag denna bilden.
Ankor och några svanar som simmade runt där det inte fanns någon is.


Dagens outfit.

Nu vart jag hemma

Efter dagens träning med älsk och killarna.



Dricker min Fitness Shake med Jordgubbssmak och ska snart hoppa in i duschen.
Otroligt trött efter dagens arbetsdag och träningen. Man ser hur sliten jag ser ut. Usch..
Nä, snart blir det lite mat och slapp framför tven.

Jag som yngre/mindre

Arvingarna var mina idoler under nästan hela lågstadiet, Lena Ph var oxå en favorit. Sen bildades Spice Girls och mitt rum var överfullt med bilder, flaggor och allt som såldes med dessa tjejer på.
Jag och fyra kompisar i klassen gjorde ett långt uppträdande med, om jag minns rätt, 10 låtar av Spice Girls. Melanie C var favoriten först, sen blev det Victoria. Men just då vi skulle göra uppträdandet så var Mel C favoriten. Jag ville så gärna vara henne men icke då. Jag som var väldigt blyg och inte våga såga ifrån fick vara den som blev över. Victoria. Jag kunde (nästan) allt om Spice Girls, hade deras filmer och alla skivor. Blev inte så mycket sång för min del (tur att vi mima) men det gjorde inte så mycket. Skämdes mest.
Nu är Victoria den som är mest omtalad av dessa fem tjejer och ganska komiskt att jag va henne just då.

Sen hade vi ju Backstreet Boys, där fick jag vara Howie. Även han blev kvar sist efter att alla andra hade valt. Jag valde först Brian, sen A.J, sen Kevin. Men fick inte bestämma. Det blev Howie.
I Hanson var jag han den yngste, då fick jag välja!
I Cleopetra fick jag vara den mellersta, hon som sjunger mest.

Blyg, rädd för allt och svag. Det var jag. Mobbad och mobbade. Pratkvarn och än idag så sitter mina bästa muskler i käken. Först väldigt blug och tyst. Efter ett tag fanns det inget stopp på mig.
Gjorde alltid det pappa och mamma sa nej till. Ville cykla barfota, pappa sa nej. Kommer tillbaka några minuter senare med uppskrapad fot då jag gjort det ändå.
Fick inte cykla ner för backen utanför vårat hus med min brors BMX, gjorde det ändå och körde rakt in i ett elskåp.
Fick abslout inte åka kana ner från biltaket på pappas bil för mamma. Sa att jag fick det för pappa, när han sedan kom hem och fick veta det blev han minst sagt förbannad. Skyllde alltid på något/någon.

När jag sedan börja på högstadiet sa jag ifrån, var elak mot mina gamla vänner (som varit elak mot mig under låg/mellanstadiet) börja röka och dricka. Var ute länge på helgerna och lyssnade inte på min mamma. Pappa jobbade i Norge och han brydde jag mig inte om då. Han var ju aldrig hemma.
Blev det "svarta fåret" i släkten och alla snackade skit om mig. Jag hatade min släkt (gillar den inte så värst mycket nu heller) och vägrade följa med på släktkalas.
Blev kallad "kickers" i skolan och tyckte jag var jätte tuff då jag hängde med de äldre som röka, hade moped eller bil.
Eftersom jag aldrig hade någon kille på mellanstadiet hade jag istället som mest, 6 stycken på ca 6 månader (inte samtidigt). Tog en av mina bästa vänners kille, två gånger, första gången dumpa han mig andra gången dumpa jag honom. Andra gången som detta hände visste jag inte att de var tillsammans. Blev även tillsammans med en kille två gånger som denna vän var intresserad av. Visste jag inte om fören efteråt.

Nu har jag slutat röka, dricker inte alls ofta längre. Händer kanske två gånger i månaden. Har en underbar pojkvän och en lägenhet ihop. Har ett jobb jag trivs med och njuter så gott jag kan.
Många misstag har man gjort och kommer att göra misstag i framtiden. Men det är då jag lär mig saker.




Alla hjärtans dag

Middag igår med E & T. Melodifestivalen och lite vin. Mys mys.

 


Lite fina alla hjärtans dag presenter från babe. Kniven är min favorit. Min älsk vet att jag gillar och laga mat.
Babe fick då inga presenter av mig. Är inte så himla förtjust i att det ska vara så stort denna dagen. Man uppskattar presenter mer om man får de en helt vanlig dag. Mer överraskning då.



Lite protein dryck efter träningen är alltid bra. Jordgubb och choklad är super goda, men favoriten är nog choklad. Vi har laddat upp lite i kylskåpet med dessa.

Löpning gör susen

1½ timma på gymmet idag. 30 min löpning med lutning va mer än bra för benen och min kondition.
Tror om jag minns rätt att jag inte sprungit så länge och så långt [3,5 km] sen jag va 12 år kanske. 12 år och då va jag aktiv. Självklart har jag sprungit långt de senaste åren, men 3,5 km på 30 min? Icke. Min kondition tillät det inte. Rökning tar verkligen bort allt som heter kondition.

Nu, när det bara är 1 vecka sen jag sluta känner jag mig piggare än vanligt. Men även lite deppig ibland. Att börja tjafsa med mig när röksuget är som värst är nog inte den bästa idén. Men, det är självförvållat.

Nu ska jag ta mig en lång dusch och sen göra något att äta.
Va sugen jag blev på pannkakor med rödlök och keso.

Mandel biskvier

Hungrig, vet inte vad jag vill ha och har nog inte någon lust att laga mat idag heller. Så nu efter jobbet, innan D kommer hem så trycker jag i mig resten av vad som finns kvar i påsen med Mandel biskvier.

Lite vårkänslor, kanske?



Det är härligt friskt ute, solen skiner och tror att det kan vara 0 gradigt.
Vårkänslor idag. Har rensat lite och gjort iordning lite på balkongen idag, slängt massa skräp (förutom det som D får ta med sig till jobbet).
Hög musik och en tjock tröja så röjde jag. Hade massa snö på balkongen som jag slängde nedanför lägenheten.
Är snäll och ville ju inte att damen under oss skulle få in all snö som jag tog bort.

Solen skiner fint in i vardagsrummet och lät ytterdörren stå öppen ett tag.
Snart blir det en tripp till Ikea med D. Köpa lampor och det som är behövligt till lägenheten, värmeljus är ett måste!


Veckans träningspass

Idag blev det träning med D (Eller han tjöta mest med andra och jag kämpa på som tusan).

Dagens pass var: kondition, ben, vader och mage.
Sammanlagt 30 min på löpbandet, 35 min styrka och 5 min roddmaskin.

Kommer säkert ha rejält med träningsvärk imorgon.

Efter mitt träningspass blev det ett varmt, skönt bad.



Onsdag

Något lättlagat idag efter mötet. Stuvade makaroner och stekt falukorv, enkelt och gott.
Segt att åka till jobbet på sin lediga dag för att ha ett möte på 1½ timma. Satt mest och kolla ut genom fönstret och blev lagom irriterad på att någon tugga tuggummi med öppen mun genom nästan hela mötet. Orka tjafsa med personen.

Snart ska jag och D iväg för att träna. Eller rättare sagt nu.
Skriver mer sen.

Måste ha!


Snygga vaser och ljusstakar jag vill ha från Ikea. Vill få lite liv i mitt kök.
Vitt passar fint till det gröna kaklet och fondväggen.



Mitt Kök!

 

 





Nu ska jag bara komma på vad jag vill ha framför fondväggen. Vill ha en vit kökssoffa, men det vill inte Daniel. Det hade varit så fint att ha soffan där! Måste bara få ordning och göra det mer hemtrevligt i köket.

Lever fortfarande

Tredje och sista dagen på gymmet för den här veckan. Känner mig riktigt duktig och mår bra :)
Dag 1 & 2 var det instruktion på alla maskiner.
Dag 3 träna jag själv. 3 min warmup på crosstraining, 10 min spinning, styrkepass 60 min och sedan löpning 10 min. Mådde riktigt gott efter passet och blev pigg som tusan.

Nu är det tvättning som gäller. Inte lika kul men väldigt behövligt.
Daniel tränar nu och snart blir det att förbereda middagen också.


RSS 2.0