"Ljug för mig älskling"

Ibland känner man att man bara vill stänga av all hjärnaktivitet och allt som är runtomkring.
Människor som ljuger klarar jag inte av. Är så trött att hela tiden vara den som folk ljuger för, vill inte bry mig längre.
Varför har vissa svårt och vara ärliga? Kan man inte vara ärlig så snälla säg inget.


Kaffedoften sprider sig över hela lägenheten

Idag är det tisdag, sista Mars. Hur många gånger kommer jag inte bli lurad imorgon tro? 1 April, ja..

Vädret är väl så där, det snöar inte och det regnar inte, men solen är inte framme och gör det genast kallt. Sitter här med min kopp kaffe i min ensamhet hemma hos D. Låg kvar i sängen i nästan 1 timma och stirra bara upp i taket, skallebank är aldrig kul att ha. Nu är den borta som tur är.

Målade om i min lägenhet i fredags jag, Daniel och Alex, men blev enbart mitt snetak o dörrlisten som blev målade. Färgen räckte inte så jag och D målade klart i söndags. Blev otroligt fint! Snetaket är i mörkgrå och de andra väggarna är vita.

På fredag ska jag köpa bil :)

Imorgon är det våffeldagen

sitter nu här i lägenheten och lyssnar på Jumper. Går igenom posten jag hade hos J & J, två st fakturor varav en skulle vart betald i feb. Känns ju skönt att de säger till när jag fått post dit, några var även öppna. Inget att gråta över ändå.

Kl nio börjar jag jobba, skönt att man haft eftermiddagen ledig. Åkte till Floda igår, satt o prata med Daniels mamma medans han och Peter fixa med bilarna. Min bil (mammas) va bromsarna helt tras. Så bilen fick stå tills att Daniel hade köpt nya bromsklossar och lagat den (tack hjärtat).  Som tur va fick jag låna hans mammas bil så jag kunde åka till Borås och tillbaka till Floda på förmiddagen. Guld värd.

Blev mys med älsklingen igår i soffan till en (dålig) film, tur att sällskapet va roligare. Helt underbart att ha någon o mysa med och att det just är han.

Förkyld har man blivit också, skyller allt på Jessica och Daniel. Måste ju skylla på någon och de har jag umgåtts mest med. Sjuk har jag inte tid med nu så det får ligga på hyllan tillsvidare.

Vårkänslor

Solen skiner, termometern är på plus och nu är det vår.

Har varit i alingsås idag med bror, Jessica och lilla Leo. Handlat lite inför dopet imorgon och köpte mig en flaska vin. Hade varit så gott med ett glas vin i solen nu. Vinet får stå på kylning tills imorgon.

Veckan uppe i sälen va kanon. Vädret va kanon och det blev några långa promenader i solen och ett litet besök hos Faster. Skidåkning blev det dock inte [inte ledsen för det], lite pulkaåkning blev det därimot.
En veckas semester är aldrig fel. Komma bort från stressen behövs alltid! Nu är jag ledig igen, ska jobba på söndag.
 
Grillväder idag, va gott det hade varit med lite grillat kött och en god sallad till!
Snart kommer Daniel hem, tråkigt att vara själv.

uppe bland snö och istappar

sitter här i soffan, kikar på nätet, skriver några rader och kollar på SATC.
Saknar min Daniel, imorgon eller på onsdag kommer han upp hit till oss, till mig..
Sälen, underbart plats i Sverige. Här är det  lugnt och skönt. Hatar snö men inte när jag är här uppe. Då är det underbart.

Ska hälsa på faster någon dag nu när vi är här uppe.

nu ringa D och sen sova.


Jag är ganska negativ

Jag vill resa bort, ofta.
Jag vill
bara försvinna, ibland.
Jag vill ha det där lilla extra.
Jag vill vara med honom, mycket.

Det finns mycket Jag vill

När jag sitter här och läser igenom alla mina inlägg har jag sett att nästan alla är negativa, eller iallafall en liten del i inlägget är negativt. Jisses vilken negativ människa jag måste vara. Det är tvärtom, jag är faktiskt en ganska positiv människa. Jag vill Leva livet, ha roligt och bara njuta av att det finns människor som bryr sig om och som jag bryr mig om.
Planera är något jag måste göra för att mitt liv ska få sig ett bra snurr på sitt hjul. Jag lever efter min kalender, står det inget på en dag då gör jag inget den dagen heller. Kalendern är en sak jag måste ha min väska, kan inte gå någonstans utan den. Oavsett om man är en person som måste ha allt planerat eller inte så kan man ju vara positiv till livet.

Jag trivs med mig nu (ibland), jag trivs med andra och jag trivs otroligt mycket ihop med Daniel. Daniel är min störda och underbara Daniel, han är min. High five hjärtat ;)

Nu är kakorna slut och tvätten är väl snart klar. Fortfarande lite hungrig, måste handla.
Inlägget blev väl säkert helt osammanhängande. Men fuck off.

Jag ler

Jag är glad, jag ler inombords och njuter.

Underbara måndag

Sitter nu hos Daniel i Floda. Han är inne i duschen nu så jag passar på att skriva några rader.
Idag har vi varit på ikea och köpt lite ljus, ätit lunch och shoppat lite på allum. Imorgon blir det fika med John inne i stan och även ett litet besök hos min bror. Helt underbart att vara med Daniel nu i några dagar. Har haft en heldag och kunnat sova ut med varandra.
 
Nu är allt med möhippa och bröllopsplaneringar över, kan äntligen ta det lugnt. Bröllopet i lördags var jätte fint! Tråkigt att jag inte tog några bilder bara. Tur är att massa andra tog bilder som jag kan få.

Nu var Daniel klar.

Over and out


RSS 2.0